reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Mam pytanko, chciałabym kupic Frankowi piramide układankę, tylko nie wiem na co sie zdecydować. A Wy co polecacie?

reklama
Kachasku ciasto też zdarza mi sie zamrozić:-p
nie chodziło o to mrożenie tylko o ten entuzjazm "specjalnie dla was rozmroziłam":-D:laugh2:

ratunku, Michał chce być cały czas na rękach, odstawia mega cyrki na leżąco, na siedząco
teraz zajął się jakimś kablem i ze skupieniem bada paluszkami wtyk, to zapomniał, że nie może się odwrócić na plecy i się przekręcił, a tak to jest ryk, że leży na brzuchu albo że leży na plecach:baffled:
mnie rozwaliło totalnie, z wyra wylazłam godzinę temu i to tylko dlatego, że jestem sama, a Michał miał już dość zabawy na łóżku:baffled:

No to chyba każda z nas ma czasami taki dzień noszony. Gorzej nam, co mamy małe woreczki kartofli w domu:-D;-)
Moje dziecię teraz akurat zajęło się bardzo makaronem( w opakowaniu) i bardzo mu się podoba że tak szeleści. Gorzej jak torebka nie wytrzyma tego entuzjazmu:baffled:

Mam pytanko, chciałabym kupic Frankowi piramide układankę, tylko nie wiem na co sie zdecydować. A Wy co polecacie?

My mamy taką krówkę firmy Smiki, kupiona w smyku. Ma 4krążki, jeden szeleści, drugi grzechocze i takie tam. Tylko niestety moja Zuzia nie ma pojęcia co sie z tym robi mimo mojego instruktażu. Generalnie bardzo jej smakuje, bo wszystkie zabawki sa używane tylko do gryzienia. Mysle że dla niej ta zabawka jest po prostu jeszcze za wczesnie.

Musze się koniecznie pochwalić, że moja Zu przespała całą nockę z jedną pobudką na jedzenie o 6godz. I znów sen do 8.30. Ze 4 razy budziłam się w nocy i sprawdzałam czy aby wszystko w porządku i czy nie ma jakiejś goraczki. I nie ma goraczki, tylko postanowiła dać odetchnac swojej schorowanej mamuśce. Alez mam kochane dzieciątko.

Marzy mie się niejedna taka nocka...

Pozdrawiamy wszystkich schorowanych i tych zdrowszych lecz marudnych i noszonych ;-)

Z pewną taką nieśmiałością powiem... że moja Ania od tygodnia przesypia nocki... Idzie spać ok. 20:30 i śpi do 6:00
Ale to taka nasza mała tajemnica- nie chcę bowiem:
a) wkurzyć niewyspanych mam
b) zapeszyć
:tak:

Anielap, Melasa nieśmiało wam gratuluję lepszych nocek (żeby nie zapeszyć) ;-)

Kachasku współczuję noszonych dni, może to zdobywanie osiągnięć rozwojowych tak wpływa na emocje Michasia.. :baffled: A jak ty się czujesz dzisiaj?

Iszatr mi się podoba taka piramidka.

Iszatr>> Babcia kupiła najprostszą piramidkę gdzieś w Kauflandzie. Badziwna jak na mój gust, ale to i tak nie ma znaczenia ponieważ najbardziej atrakcyjnym jej elementem okazała się pół centymetrowa dziurka u dołu :-D
Ogólnie ostatnimi czasy Ania pasjonuje się dziurkami po śrubkach w zabawkach :tak:

reklama
Tak jak czytam wasze posty to nasuwa mi się pytanie - czy połowa forum studiuje/studiowała ekonomię? :confused: Czy to taki "powszechny" przedmiot na wielu kierunkach? Ja statystykę wspominam bardzo miło (zwolnienie z egzaminu
e030.gif
).

Do góry