reklama
kachasek
matka-wariatka :)
nie chodziło o to mrożenie tylko o ten entuzjazm "specjalnie dla was rozmroziłam"Kachasku ciasto też zdarza mi sie zamrozić
ratunku, Michał chce być cały czas na rękach, odstawia mega cyrki na leżąco, na siedząco
teraz zajął się jakimś kablem i ze skupieniem bada paluszkami wtyk, to zapomniał, że nie może się odwrócić na plecy i się przekręcił, a tak to jest ryk, że leży na brzuchu albo że leży na plecach
mnie rozwaliło totalnie, z wyra wylazłam godzinę temu i to tylko dlatego, że jestem sama, a Michał miał już dość zabawy na łóżku
A
agik25
Gość
No to chyba każda z nas ma czasami taki dzień noszony. Gorzej nam, co mamy małe woreczki kartofli w domu;-)
Moje dziecię teraz akurat zajęło się bardzo makaronem( w opakowaniu) i bardzo mu się podoba że tak szeleści. Gorzej jak torebka nie wytrzyma tego entuzjazmu
Moje dziecię teraz akurat zajęło się bardzo makaronem( w opakowaniu) i bardzo mu się podoba że tak szeleści. Gorzej jak torebka nie wytrzyma tego entuzjazmu
Mam pytanko, chciałabym kupic Frankowi piramide układankę, tylko nie wiem na co sie zdecydować. A Wy co polecacie?
My mamy taką krówkę firmy Smiki, kupiona w smyku. Ma 4krążki, jeden szeleści, drugi grzechocze i takie tam. Tylko niestety moja Zuzia nie ma pojęcia co sie z tym robi mimo mojego instruktażu. Generalnie bardzo jej smakuje, bo wszystkie zabawki sa używane tylko do gryzienia. Mysle że dla niej ta zabawka jest po prostu jeszcze za wczesnie.
Musze się koniecznie pochwalić, że moja Zu przespała całą nockę z jedną pobudką na jedzenie o 6godz. I znów sen do 8.30. Ze 4 razy budziłam się w nocy i sprawdzałam czy aby wszystko w porządku i czy nie ma jakiejś goraczki. I nie ma goraczki, tylko postanowiła dać odetchnac swojej schorowanej mamuśce. Alez mam kochane dzieciątko.
Marzy mie się niejedna taka nocka...
Pozdrawiamy wszystkich schorowanych i tych zdrowszych lecz marudnych i noszonych ;-)
Marzy mie się niejedna taka nocka...
Pozdrawiamy wszystkich schorowanych i tych zdrowszych lecz marudnych i noszonych ;-)
Anielap, Melasa nieśmiało wam gratuluję lepszych nocek (żeby nie zapeszyć) ;-)
Kachasku współczuję noszonych dni, może to zdobywanie osiągnięć rozwojowych tak wpływa na emocje Michasia.. A jak ty się czujesz dzisiaj?
Iszatr mi się podoba taka piramidka.
Kachasku współczuję noszonych dni, może to zdobywanie osiągnięć rozwojowych tak wpływa na emocje Michasia.. A jak ty się czujesz dzisiaj?
Iszatr mi się podoba taka piramidka.
Iszatr>> Babcia kupiła najprostszą piramidkę gdzieś w Kauflandzie. Badziwna jak na mój gust, ale to i tak nie ma znaczenia ponieważ najbardziej atrakcyjnym jej elementem okazała się pół centymetrowa dziurka u dołu
Ogólnie ostatnimi czasy Ania pasjonuje się dziurkami po śrubkach w zabawkach
Ogólnie ostatnimi czasy Ania pasjonuje się dziurkami po śrubkach w zabawkach
reklama