reklama
Kachasku gratuluję czwóreczki :-), też przez to przechodziłam swego czasu i do dziś pamiętam, bo oblałam w pierwszym terminie i książki do statystyki musiałam zabrać ze sobą na wakacje
Esia trzymajcie się dzielnie, tulimy was mocno
Czarka dziś wykąpaliśmy i nie zrezygnujemy z kąpieli na czas choroby. ( za radą pielęgniarki która robi nam zastrzyki, pracowała parę lat na oddziale dziecięcym szpitala i wg. niej nie ma żadnych podstaw by dzieci nie kąpąć, w szpitalu nawet te kilkutygodniowe chore na poważne choroby są codziennie kąpane i nie mogła uwierzyć że pediatra dał takie zalecenie, a że to mój mąż z nim rozmawiał to całkiem prawdopodobne że coś źle zrozumiał )
Mój bidulek tak się ożywił podczas kąpieli że połowę wody z wanienki wylał no i wyraźnie wieczorem mu się polepszyło, dorwał się do cyca z ochotą a po jedzonku uśmiechał się i dał mamie buziaka śliniaka.
Esia trzymajcie się dzielnie, tulimy was mocno
Czarka dziś wykąpaliśmy i nie zrezygnujemy z kąpieli na czas choroby. ( za radą pielęgniarki która robi nam zastrzyki, pracowała parę lat na oddziale dziecięcym szpitala i wg. niej nie ma żadnych podstaw by dzieci nie kąpąć, w szpitalu nawet te kilkutygodniowe chore na poważne choroby są codziennie kąpane i nie mogła uwierzyć że pediatra dał takie zalecenie, a że to mój mąż z nim rozmawiał to całkiem prawdopodobne że coś źle zrozumiał )
Mój bidulek tak się ożywił podczas kąpieli że połowę wody z wanienki wylał no i wyraźnie wieczorem mu się polepszyło, dorwał się do cyca z ochotą a po jedzonku uśmiechał się i dał mamie buziaka śliniaka.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Anni . Kurczę, ja nie umiem być poważna;-)Kachasku GRATKI WIELKIE MADRALO! jestes pewna, ze nie raczkowalas??? (sorki Siwucha, ale musialam)
Kachasku, Ty mądralo, i po co ta panika? Przecież wiedziałam, że będzie ok. Gratki :-). PS. Nienawidziłam statystyki
Szopka, dobrze, że z Czarusiem lepiej. Oby tak dalej
Esia, całuski dla Piotrusia. Niech jednak się od Ciebie nie zaraża
Toska, namierzyłam Cię u Dzagud ;-) Wysłałam zaproszenie:-)
PS. ja Karoliny nie kąpię codziennie (co 3 dni) odkąd zaczęła nam się alergia. Myję jej pod kranem pupkę, nóżki i ręce codziennie i jest ok
anni
Fanka BB :)
Szopka i Esiu no zal mi chlopakow strasznie. Trzymajcie sie cieplutko i zycze DUUUZZOOO zdrowia ;-)
Kachasku GRATKI WIELKIE MADRALO! jestes pewna, ze nie raczkowalas??? (sorki Siwucha, ale musialam)
Kachasku gratulacje
Piotruś, Czaruś, Maksiu wracajcie szybko do zdrowia,
Jola, przykro mi, że nic nie wyszło ze spotkania z koleżankami:-( Następnym razem;-)
Monika lecę na NK
muszę w końcu Kachaska znaleźć, teraz to już bułka z masłem
Ja muszę Staska codziennie kąpać raz jak zostałam sama i postanowiłam zrobic mu dzień dziecka, nakarmiłam i położyłam małego do łóżeczka a ten leżał zdziwiony, z wielkimi oczami, o co mi chodzi: nie ma kąpieli, nie ma spania. No i musiałam go wykąpać
Kachasek mam cię wysłałam Ci zaproszenie
co za dzień wczorajszy miałam ochotę spakować się i uciec jak najdalej, od mojego kochanego Antonka dał mi nieźle w kość, a ja nie mam zielonego pojęcia o co mu chodziło
czy u was przewijanie to również katorga ?? na początku był piskorz, ale teraz to jest i płacz, i krzyk, i kopniaki zaczynam zastanawiać sie czy moje dziecko nie jest "rozpieszczonym bachorem" staram sie nie popełniać błedów w wychowaniu, a ten i tak ma fochy
a tak na marginesie dodam, że święte słowa mojej koleżanki - ciesz sie, że leży ;-) od czasu jak zaczął raczkować i wstawać, nic tylko upadki, guziaki ;-) i jak siedzi - źle, jak wstanie - źle (bo nie wie co dalej). Wrrrr, cierpliwości mi już brakuje. Ktoś wie gdzie cierpliwość można dokupić ??
KACHASKU gratulacje, wielkie gratulacje !! co prawda statystyki jako takiej nie miałam, ale przeżyłam geostatystyke i gdyby nie to, że na egzaminie można było korzystać z notatek, nadal podchodziłabym do statystyki jestem antystatystyczna ;-)
aaaaa, Antek co raz mniej sypia w łóżeczku drzemki rano nie ma, o popołudniową walczymy mocno jak ląduje w łóżeczku, to od razu do zabawy sie zabiera co za cholera, to jakiś okres buntu ??
czy u was przewijanie to również katorga ?? na początku był piskorz, ale teraz to jest i płacz, i krzyk, i kopniaki zaczynam zastanawiać sie czy moje dziecko nie jest "rozpieszczonym bachorem" staram sie nie popełniać błedów w wychowaniu, a ten i tak ma fochy
a tak na marginesie dodam, że święte słowa mojej koleżanki - ciesz sie, że leży ;-) od czasu jak zaczął raczkować i wstawać, nic tylko upadki, guziaki ;-) i jak siedzi - źle, jak wstanie - źle (bo nie wie co dalej). Wrrrr, cierpliwości mi już brakuje. Ktoś wie gdzie cierpliwość można dokupić ??
KACHASKU gratulacje, wielkie gratulacje !! co prawda statystyki jako takiej nie miałam, ale przeżyłam geostatystyke i gdyby nie to, że na egzaminie można było korzystać z notatek, nadal podchodziłabym do statystyki jestem antystatystyczna ;-)
aaaaa, Antek co raz mniej sypia w łóżeczku drzemki rano nie ma, o popołudniową walczymy mocno jak ląduje w łóżeczku, to od razu do zabawy sie zabiera co za cholera, to jakiś okres buntu ??
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Chouszkom wszystkim dużo zdrówka
U nas wieczorem gorączka sobie poszła i już nie wróciła (tak sobie, baz żadnego leku ). JAk dla mnie to Maksio jest mniej chory niż w zeszłym tygodniu Pięknie spał. Co prawda obudził się 2 razy na cyca, ale to mu się zdarza nawet jak jest zdrowy ;-)
Co do łóżeczka to wam powiem, że jak w nocy się naje (u nas w łóżku), to zaczyna marudzić (popłakiwać) i uspokaja się dopiero jak ląduje w swoim łóżeczku
Co wy tej statystyki tak nie lubicie????
Ja jako ekspert powiem wan że statystyka to jeden z łatwiejszych działów matematyki
Pomyślcie sobie, że ja musiałam pisać programy statystyczne
U nas wieczorem gorączka sobie poszła i już nie wróciła (tak sobie, baz żadnego leku ). JAk dla mnie to Maksio jest mniej chory niż w zeszłym tygodniu Pięknie spał. Co prawda obudził się 2 razy na cyca, ale to mu się zdarza nawet jak jest zdrowy ;-)
Co do łóżeczka to wam powiem, że jak w nocy się naje (u nas w łóżku), to zaczyna marudzić (popłakiwać) i uspokaja się dopiero jak ląduje w swoim łóżeczku
Co wy tej statystyki tak nie lubicie????
Ja jako ekspert powiem wan że statystyka to jeden z łatwiejszych działów matematyki
Pomyślcie sobie, że ja musiałam pisać programy statystyczne
reklama
JOLA duże znaczenie ma też prowadzący i wykładający statystykę (w moim przypadku oczywiście geostatystykę). Moje wykłady były kosmicznie zakręcone i nie wytłumaczone - stąd za pewne mój osobisty wstręt do tej dziedziny ;-) do dzisiaj pamiętam wykłady o śledziach w Bałtyku i o otocakach
ktoś wcina moją ładowarkę, nie wiecie kto ?? :-) ale przynajmniej mam chwilę spokoju i mogę zjeść jakieś śniadanko
Antonek, gdzie jest zając ??? ech, nie dobra ta podłoga ;-)
ktoś wcina moją ładowarkę, nie wiecie kto ?? :-) ale przynajmniej mam chwilę spokoju i mogę zjeść jakieś śniadanko
SŁODKIEGO DNIA PĄCZKOWEGO !!!
Antonek, gdzie jest zając ??? ech, nie dobra ta podłoga ;-)