reklama
Hej Dziewczynki. Zgodnie z obietnicą przekazuję listę książek, których chętnie się pozbędę:
- "Współczesne technologie informatyczne dla biznesu" - Jerzy G. Isajew
- "Rachunek prawdopodobieństwa i statystyka matematyczna w zadaniach" - cz. II - Statystyka matematyczna - praca zbiorowa
- "Zadania z matematyki wyższej, cz. I" - Roman Leitner
- "Makroekonomia" - David Begg
- "System rynkowy, Podstawy mikro- i makroekonomii" - Mieczysław Nasiłowski
- "Cybernetyka a charakter" - Marian Mazur (dotyczy analizy i zarządzania systemowego)
- "Organizacje a kontrakt psychologiczny. Zarządzanie ludźmi w pracy" - Peter Mankin, Cary Cooper, Charles Cox
- "Metody organizacji i zarządzania. Teoria i praktyka" - praca zbiorowa pod redakcją Stanisława Duchniewicza
Jeśli coś z tego by się Wam przydało, to proszę uprzejmie. :-)
- "Współczesne technologie informatyczne dla biznesu" - Jerzy G. Isajew
- "Rachunek prawdopodobieństwa i statystyka matematyczna w zadaniach" - cz. II - Statystyka matematyczna - praca zbiorowa
- "Zadania z matematyki wyższej, cz. I" - Roman Leitner
- "Makroekonomia" - David Begg
- "System rynkowy, Podstawy mikro- i makroekonomii" - Mieczysław Nasiłowski
- "Cybernetyka a charakter" - Marian Mazur (dotyczy analizy i zarządzania systemowego)
- "Organizacje a kontrakt psychologiczny. Zarządzanie ludźmi w pracy" - Peter Mankin, Cary Cooper, Charles Cox
- "Metody organizacji i zarządzania. Teoria i praktyka" - praca zbiorowa pod redakcją Stanisława Duchniewicza
Jeśli coś z tego by się Wam przydało, to proszę uprzejmie. :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzieki Blanes,a tak poza tym to i wy wkleilybyscie jakies fotki,nawet nie wiem jak wyglądacie:-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Blanes a z ciebie to laska nie jest,ladniutkie te fotki,zwlaszcza to drugie bo na pierwszym za duzo nie zobaczylam?(za daleko kochaniutka),teraz czekam na te ze ślubu
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
A ja niestety zauważyłam, że odkąd utyłam i się zestarzałam, to nikt mi nie chce robić zdjęć :-( i ze świecą szukać jakiegoś na którym jestem. Znalazłam jedno z zeszłorocznych wakacji pt. "mamunia z córunią w jacuzzi" to załączam i liczę na to że mnie nie wyśmiejecie, bo ze mnie żadna laska nie jest. A dziś zrobiłam sobie zdjęcie brzuchola i jutro je prześlę - Blanes ze swoim maleńkim brzuszkiem niech się chowa ze wstydu!!!!
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dzagud rodzina i to taka duza,razem wyglądacie super,mama laska,no i z córci śliczniocha wyrosnie,czekamy na fotke brzuszka
p.s.licze ze reszta sióstr z bb tez wklei cosik ,no nie Blanes
p.s. nie wiem jak wy wklejacie te fotki,nie wiem jak zrobic taką jak u Was miniaturke,napiszce plizz
p.s.licze ze reszta sióstr z bb tez wklei cosik ,no nie Blanes
p.s. nie wiem jak wy wklejacie te fotki,nie wiem jak zrobic taką jak u Was miniaturke,napiszce plizz