reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Niuni: niecierpliwie czekam na zdjęcia, przede mną też ślub to może coś u Ciebie podpatrzę. ;-)

Dorotka: No już przestań się martwić :-), mąż szybko wróci do siebie a
babcię to już nie długo będzie duma rozpierać, że jest PRAbabcią :tak:. Babcie to mocarze, moja żyła 90 lat i do końca biegała i załatwiała wszystkie sprawy związane z domem.

reklama
aha Niuni, usg 3d to najlepiej jak zrobisz właśnie ok 20-24 tyg. Dzidziuś nie jest już taki chudziutki, a wody są czyste i widać ponoć ładnie :tak::tak:

Dzagud czyli wiesz co czuje,mój dziadek zmarl 3 lata temu,a babcia jest po 2 operacjach na glowie(guz),to wszystko nie wygląda najlepiej,od paru dni za bardzo nie kontaktuje,stąd ten szpital,jeszcze na dodatek jak pojechalam prze 11,to nie weszlam na oddzial bo byla wizyta,nie mam sily,1 raz nie wpuscili mnie na oddzial,za duzo jak na jedną glowe,ja optymistka mam czarne mysli,nie chce denerwowac meżunia bo i tak ta gorączka go dobija,wiec gryze sie z tym sama:-(

Dzagud moje wielkie gratulacje.

Alez ja sie tu dzis rozpisalam - musze sie zaczac powoli wkrecac;-) do waszego grona bo doskonale wiem jak bardzo przydatne informacje forumowiczki sobie przekazuja i w fazie ciazy i na etapie po porodowym i pozniej..., ale zamotalam;-) .
Pamietam o Was:happy:

teraz to juz nie taka panna młoda,ale dziekuje,buzka,pedze do pracy,no i trzymajcie kciuki,bo kolezanka robi mi dzis ostatniego ząbka

reklama
Do góry