reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

DUŻE BUZIOLKI DLA 7MIESIĘCZNEGO WIKTORKA.

Martaja, gratulacje z zaliczonej sesji.

Monika, to wychodzi na to że muszę się nieco mniej emocjonować, bo mnie z forum wywalicie.
Swoją drogą, to nie dziwię Ci się że jesteś wściekła z powodu tej działki, ale nie dziw się też Mężowi, bo mój też by pewnie szału dostał. Niestety z Rodzicami tak jest, że widzą to co najczarniejsze i potrafią tym zarazić nas niestety. Np. moja Babcia była zawsze strasznie niezadowolona jak gdzieś wyjeżdzałam na wakacje i wszędzie widziała niebezpieczeństwo. Kiedyś mnie to denerwowało, a potem się z Niej naśmiewałam, bo nawet nie wiedziała dobrze gdzie jadę, a tuż przed wyjazdem dowiadywałam się, że "właśnie dziś w TV mówili, że właśnie tam gdzie wyjeżdzam, to: kradną/napadają/mordują/gwałcą, ewentualnie było trzęsienie ziemii/tajfun/powódź" - niepotrzebne skreślić.:-D

No i nie pochwaliłaś się jak poszła noc z Harrym Potterem. Dużo było ludzi?

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka
Kachasek, jak statystyka????
Pycia super, że wszystko ok
Martaja grutulacje
Monika nie ma co się teraz denerwować, szkoda czasu i nerwów

Mój Stasinek też już wśród siedmiomiesięczniaków i żadna cioteczka nie złożyła mu życzeń:-:)-:)-( ;-)

Mój Stasinek też już wśród siedmiomiesięczniaków i żadna cioteczka nie złożyła mu życzeń:-:)-:)-( ;-)
NAPRAWDE????? ohhhhh, ale mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, bo ciągle przegapiam jakiegoś maluszka:-:)-:)-(
to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STASIU, DUUUUZIO ZDROWIA PRZEDE WSZYSTKIM I SAMYCH BEZTROSKICH DNI:tak::tak::tak::-)

Stasinku, przepraszam najmocniej (o Karolince też prawie nikt nie pamiętał, jak kończyła 8 m-cy, nie przejmuj się ;-)), już nadrabiamy:

Wszystkiego najlepszego, samych słonecznych dni w życiu :-)​

Wiktorku wielkie buziaki z okazji 7 miesięcy:tak:
toska chyba hurtowo składałam;-) indywidualnie, proszę bardzo:
Stasiu, Stanisławie
wiele rybek w stawie
oraz rak nieborak
chciały powiedzieć tak:
najlepszego życzymy ci
wiele radości po wszystkie dni
:-D

statystyka? suuuper - siedziałam do 5:30, kiedy to moje szczęście postanowiło się obudzić i już nie spać, udało się uśpić Miśka ok 6 i sama przysnęłam. więc spałam całą godzinę:sorry2: (no i po szkole zdrzemnęłam się z nim prawie godzinkę) oczywiście MIchaś postanowił się obudzić w momencie, kiedy próbowałam przyswoić materiał zupełnie mi nieznany, więc go nie przyswoiłam; ale jakoś poszło. jak? zobaczymy w środę
Monika 3maj się, znajdziecie jeszcze lepszą działkę:tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Oj, ale wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Więc nadrabiam od razu licząc na wybaczenie

Dla 7 miesięcznego

ssnk9.gif
ttvd0.gif
aakw5.gif
ssnk9.gif
iiun9.gif
aakw5.gif

i 8 miesięcznej

kkfu1.gif
aakw5.gif
rrav7.gif
oofq5.gif
llhq7.gif
iiun9.gif
nnfu6.gif
kkfu1.gif
iiun9.gif

od Cioci Dzagud i Dziewczyn:sorry2:

STO LAT DLA OŚMIOMIESIĘCZNEJ I SZEŚCIODNIOWEJ KAROLINKI:tak::tak::tak::tak::-D
(Chociaż wydaje mi się, że my składaliśmy:dry:)

Staś dziękuje ślicznie cioteczkom za życzenia ..... przez sen:-D

Kachasek, jak ze statystyką nie wyjdzie, to zostań wierszykopisarką:tak::-)

Dzagud śliczne życzenia, pokażę Karolce rano. Dzięki :-)
Poza tym ja lubię Twoje postz i bzŁabzm ostatni osob, ktra mogŁabz wzwali Ci y forum :-D;-)
Kachasku, byłaś pierwsza z nadrobieniem :-):tak:
Mam nadzieję, że przeczucie co do statystyki Cię nie myli :tak:i będzie ok.

Dziękujemy jeszcze raz za życzenia - te podwójne też Toska ;-)

reklama
Do góry