reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Kachasku
aaaaa, jeszcze zapomniałam dodać, że brak raczkowania (Twojego) nie przeszkodził Ci w skojarzeniu faktów ;-);-);-) (odnośnie 8-mio miesięcznicy)
aaaaa, jeszcze zapomniałam dodać, że brak raczkowania (Twojego) nie przeszkodził Ci w skojarzeniu faktów ;-);-);-) (odnośnie 8-mio miesięcznicy)
kachasek
matka-wariatka :)
Monika dzięki za komplement
toska dzięki za uznanie a statystyki z życiem zawodowym czy jakimkolwiek nie wiążę, to efekt uboczny studiowania finansów i bankowości (czyt. finansów i rachunkowości, bo nazwa kier. właśnie ulega zmianie)
toska dzięki za uznanie a statystyki z życiem zawodowym czy jakimkolwiek nie wiążę, to efekt uboczny studiowania finansów i bankowości (czyt. finansów i rachunkowości, bo nazwa kier. właśnie ulega zmianie)
Monika77 7 czerwiec
Toska, jak znajdziesz Kachaska, to znajdziesz większość z naszych forumowiczek u niej ;-):-) (to taka mała podpowiedź ;-))
Esia, chora chyba jeszcze...
Esia, chora chyba jeszcze...
kachasek
matka-wariatka :)
taaaak????????Toska, jak znajdziesz Kachaska, to znajdziesz większość z naszych forumowiczek u niej ;-):-) (to taka mała podpowiedź ;-))
Monika77 7 czerwiec
taaaa Kachasku
reklama
witajcie, wróciliśmy od teściów w sobotę prosto do lekarza - Czarek chorutki, znów ma zapalenieo gardła, tym razem ostre - ma wysoką gorączkę i nic nie chce jeść :-(
nie mam czasu poczytać co się działo więc na razie pozdrawiam wszystkich gorąco
nie mam czasu poczytać co się działo więc na razie pozdrawiam wszystkich gorąco