reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
A wy dziewczyny macie radosci widze...Kachasek jakie ty sliczne wierszyki piszesz... no no :-D Tak pozno w nocy ja nie byla bym wstanie nic logicznego napisac. Trzymam kciuki za statystyke!

SUPER - to widzimy sie w wakacje. Agik powinna dzis nam dac z nac co u niej.

Kachasek tak w ogole jaki macie numer pokoju i na ktorym pietrze.???
My mamy nr.10 na pierwszym. A ty Dzagud??

Ja wczoraj bylam na malej babskiej imprezie... Jak MI TEGO brakowalo... Zamierzalam sobie cos chlapnac - ale o dziwo nawet nie mialam ochoty - to chyba ze szczescia - czulam sie juz ostatnio jak wiezien. DOM I DOM I DOM i zwariowac mozna.

Chce sie wam pochwalic, ze oficjalnie zalozylam firme i zarejestrowalam. Czuje jak bym odzyla. Bo przez rok nic nie robilam - wszystko skupialo sie na malej.

I hehehe nazywa sie EyeZet - Boze dopomoz, chcialam inna, ale juz ktos mial ta nazwe i musialam cos na szbko wymyslic. Jakos mnie zmulilo i wyszlo to. heheh
No ale tak mialo byc. W przyszlym tygodniu robie strone i ... I za okolo miesiaca ruszam z tym koksem. Trzymajcie "ksssiukaski".:-D

Anni,
Ja mam nr 4 na parterze - okno wychodzi na grilla, więc będę mogła siedzieć swobodnie na zewnątrz i tylko łypać przez okno czy baby śpią. Hurrra!

Kciuki trzymam mocno, ale zdradź chociaż czym Twoja firma będzie się zajmować.

Szopka,
Wielkie tulituli dla Czarutka. Niech szybko zdrowieje.

A mój M stwierdził, że narazie wakacji nie planujemy, bo on nie wie kiedy będzie miał wolne, no i ta kończąca się umowa :crazy:
Ale będę cichaczem dążyć do celu ;-)
Najwyżej będziemy szukać czegoś wolnego na ostatnią chwilę ;-) a w ostateczności, to ja się piszę na camping :tak:

Szopka buziaczki dla Czarusia
My też dziś do lekarza z tymi suchymi placami na rękach i nogach :-(

Anni trzymamy kciuki :tak:

No! Jasne ze wam powiem...:-)
dzieki kochane za kciuki. Tzn. Na razie bedzie to recznie robiona bizuteria i sukienki, apaszki i len recznie malowany. Mam 2 bardzo uzolnionch pan - ktore z PL beda mi dostarczac takie rzeczy - jedna to Dorota Zielinska - dozc znana juz na podkarpaciu.
:-D:-D:-D

Chce to sprzedawac w stanach i angli - uff ale duzo pracy mnie czeka!

Ale chce jeszcze otworzyc sklep z herbata - on -line. taka hmm super dobra...

Ale sie nie zmiernie ciesze -poza tym sama zaczynam robic bizuterie - nie ptajcie jak mi to idzie:baffled:

Dzagud! Ty spryciulo!!!! Wlasnie mi uswiadomilas cos i chyba zainwestuje przed wyjazdem w ta nianie...elektroniczna~.

Witam
Sto lat dla solenizantow.

Jolka111
- powiekszaja sie te suchosci? To moze jednak mleko krowie - jesli mial takie wysypki po deserkach z jogurtem?

My tez dzis do lekarza - Amelia cos rzezi jak oddycha, kaszlu brak, temp brak, ale jakies smarki jej tam zalegaja i nie da sie ich frida wyciagnac. Tez sie boje alergii, chocaz powiem Wam, ze mam sucha skore, czasem jakas sucha plamke (zaczelam je dostrzegac dopiero jak urodzila sie Amelka) i specjalnie nie widze wplywu tych zmian na moje samopoczucie. Nigdy nie wiazalam tego z jedzieniem, ale jak sie zacznie analizowac takie diety, to wyjdzie, ze nic jesc nie mozna :no:
Oczywiscie kazda sucha plame na ciele dzidzi odbiera sie zupelnie inaczej niz u siebie :(
Na domiar zlego cos mleczka mam malo.

reklama
Do góry