reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud - gratki wielkie

Blanes - ja też liczę na takie rozwiązanie sprawy. Ale jak się nie zabiorę za pisanie to samo się nie obroni :baffled: :-D

reklama
Dzięki Dziewczyny:happy2:. Wierzę, że Wy także już wkrótce dopniecie swego.
A tak przy okazji pomyślałam, że ponieważ robię porządki i wywalam całą szkolną makulaturę, to chyba zrobię listę książek, które pokupowałam sobie na czas studiów i które raczej już mi się nie przydadzą. Może któraś z Was będzie chciała - oddam w dobre ręce, bo nie mam gdzie trzymać. Czy któraś z Was ma coś wspólnego z zarządzaniem i ewentualnie reflektowałaby na takie kniżki?

musze Wam napisac bo jest mi bardzo zle

mój mężulek ma nadal tempke,teraz 38,9,ta angina sie chyba nie skonczy

na dodatek w nocy pogotowie zabralo moją babcie do szpitala,

sorki za smutasy ale jest mi bardzo zle:-(

oj Dorotko trzymaj sie kochana!!! takie przezycia to za duzo jak na raz :(((((( no i tez bierz jakies czosnki i miody zeby sie nie zarazic!!!

dzagud gratulacje!!! jak sie czujesz z tytulem przed nazwiskiem. ja sie w sumie czulam nijako. niby ulga ze juz koniec ale tak jakos... nie wiem niemrawo.... moze jakas inna jestem

niuni to super ze sie wsjo udalo. zdjecia brzuszka widzialam ( a wlasciwie braku brzuszka) a wklej moze jakas fotke ze slubu. zawsze mnie interesuja sukienki - takie zboczenie chyba ;)

Dorotko, wiem jakie to trudne, bo mnie też wychowali Dziadkowie i mój Dziadek zmarł w maju zeszłego roku:-(. To był powód dla którego pół roku temu przeprowadziliśmy się do mojej Babci. Trzymaj się kochana.

Asylan - ten tytuł przed nazwiskiem nic mi nie daje, poza satysfakcją, że wreszcie koniec!!! No i moja Dyr. stwierdziła wczoraj, że firma musi jakiegos szampana postawic. Poza tym, nawet na kawałek podwyżki nie mam co liczyć.

Niuni - popieram prosbę Asylan o zdjęcie ze ślubu. Też to lubię!:-D

Wiatam Cie Serdecznie .piszesz Cos O Ksiazkach Ktore Ci Sa Nie Potrzebne Z Zarzadzania.ja Własnie Jestem Na 2 Roku Studiów Zarzadzania I Marketingu I Wlasnie Ucze Sie Na Egzaminy.jesli Naprawde Ci Sa Nie Potrzebne Te Ksiazki To Ja Byla Bym Nimi Zainteresowana.do Porodu Zzostało Mi 2,5 Tygodnia I Poiwem Ci Ze Juz Nie Moge Sie Doczekac,jesli Mozesz To Odpisz Jakie To Ksiazki.pozdraiwm

Katarzynko, mam kilka pozycji, ale podam Ci dokładnie nazwy i autorów po 18tej jak wrócę do domu. Z tego co pamiętam mam którąś ekonomię (makro lub mikro) Begga, drugą Nasiłowskiego oraz pracę zbiorową na temat technik zarządzania pod redakcją Duchniewicza. Tak jak mówię, dokładną listę dołączę wieczorem.
Pozdrawiam i powodzenia.

reklama
to i ja się do prośby mogę dołączyć :-) zarządzanie to mój konik. Jak coś Wam mało przydatne, to się polecam jako odbiorca ;-)
wieczorkiem wkleję fotki ze ślubu.

ps. kiedy najlepiej robić usg 3d?

Do góry