reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
kachasku tak nie do końca, bo przez tą akcję przypomniało mi się, że z Jackiem miałam odwrotną ;-) Zrobiłam kiedyś mu na wyjazd obiadek w butelce (taką rzadszą zupkę) i tak się darł, że musiałam odkręcić smoczek i dawać łyżeczką z butelki :baffled:
Dodam, że na codzień zupkę podawałam z miseczki

Luka
wlasnie pamętając o tym umyłam ja na niby. Najpierw na przewijaku myjką a potem zamiast wanny to od razu ją wytarłam. Umyłam bużkę oczka itd. Pominęłam tylko kąpu-kąpu w wanience. Ale widać że to właśnie jest najważniejsze :baffled:

Chyba właśnie to "zanurzenie" w wodzie jest najważniejsze (dla Zuzi , a jak widać i dla Zosi) - dlatego od czasu do czasu (czyli jak jesteśmy same) używamy umywalki :tak:

No właśnie jakoś tak napisałam, że mogę się zająć moderowaniem naszego działu i admin klepnął. Przypuszczam, że nie miałam kontrkandydatów ;-). I właśnie jako wasz dobry moderator, proszę abyście wszystkie swoje prośby do admina kierowały do mnie.

No właśnie jakoś tak napisałam, że mogę się zająć moderowaniem naszego działu i admin klepnął. Przypuszczam, że nie miałam kontrkandydatów ;-). I właśnie jako wasz dobry moderator, proszę abyście wszystkie swoje prośby do admina kierowały do mnie.

"No jakoś tak napisałam......
No jakoś nie było kontrkandydatów....."
Tiaaaaa........a poczucie własnej wartości to gdzie ?????:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chyba, że "pod włos" nas bierzesz ????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do Banes jakoś mi to podobne :tak::tak::tak::-D:-)

GRATULUJĘ NASZ DOBRY MODERATORZE !!!!!!

reklama
ja sobie myślałam...
apffffff proś sobie, prosić zawsze możesz:-p:-D najpierw załóż książkę skarg i zażaleń;-)
a tak serio, to jakiś szampan z tej okazji?:cool2::-):-D

Do góry