kachasek
matka-wariatka :)
tak jak MiśKupiłam mu puree ziemiaczano dyniowe...ale wciąga Wogóle uwielbia dynię
idziemy po jabłuszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak jak MiśKupiłam mu puree ziemiaczano dyniowe...ale wciąga Wogóle uwielbia dynię
Nawet nie napiszę, jak bardzo zazdroszczę... W ramach nowości - zaczęłam w nocy wstawać, karmić i odkładać do łóżeczka bez odzyskiwania przytomności Nawet nie wiem już ile razy i o której - co nie zmienia, niestety, stopnia padnięcia...A u nas dziś jedna pobudka o 3 amcik i spowrotem spanko :-)
Już to przeszłam Ale Małż nie pozwolił wystawić na taras :-(KACHASEK zaczynam zastanawiać się nad zmianą miejsca łóżeczka ;-)
Jak to w wojsku mawiają - jak co jakiś czas nie dostanie porządnego op..dolu, to nie wie jak chodzićA mężów to trzeba czasem zdzielić między oczy, żeby wiedzieli gdzie ich miejsce ;-)
No to żeś pojechała z optymizmem!nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej
do usługNo to żeś pojechała z optymizmem!
Efilo jak mój M wyjeżdza - to też boję się kąpać Zuzię sama....i nie robię tego..
Żeby jednak zachować wieczorny rytuał myję ją w umywalce - mam na tyle dużą, że napuszczam do niej wody, sadzam i myję tam Zuzię - w zasadzie mytą ma wtedy tylko dupinkę, ale taki substytut kąpieli przekonuje ją, że to juz TA pora - pora SNU.
Może spróbuj....?