reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dziewczyny kąpiące same - używacie foczek, gąbek czy czegoś tam jeszcze do podtrzymywania dzieciaczków? ja nie używałam do tej pory i się zastanawiam, czy dużo to ułatwia, bo wanienka teraz nisko i muszę zastosować teraz pewne kombinacje, żeby trzymać Miśka
efilo, no w takiej sytuacji to faktycznie, też bym miała problem:baffled: ja Miśka namydlam dopiero w wanience (a raczej nażelowuję żelem j&j;-))

reklama
Kachasek-ja mam wanienke, w ktorej mala siedzi-jest cos na ksztalt siedzenia. Wtedy ja namydlam, splukuje, przenosze na reczniczek, wycieram, oliwkuje i papu :-)

izka rozumiem, że mała śpi na golasa:-D:-D:-D jak Michaś będzie siedział już pewnie, to mam dla niego takie
Badesitz.jpg
siedzenie, ale póki co myślę czy jakoś sobie nie ułatwić (wcześnie myślę:baffled:)

Esia[/B] "charakterne" to twoje dziecko, od niemowlaka zakrawa na indywidualistę :-)
Jak to Małż mawia - wszystko trafia do kajecika, a na 18-tkę zabierzemu Mu klucze, za to dostanie kajecik i pełne walizki :-D

efilo pod tym względem wiaderko jest super - w razie awarii mogę spokojnie Piotrka wykąpać sama :tak:

Blanes jak to było...? ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU!!!!!
:-D:-D:-D

szopka pupal po qpalu nie dość, że mocno smrodliwy, to jeszcze jakby odparzony się robił (zjadliwe ma te qpale Młodzian).

Śpi. Płacze przez sen :dry: Zaczął nawet szlochać. I jak ja mam wygrać ze złymi snami :confused: To siedzimy obok na zmianę i czochramy po zmarszczonym czółku :dry:

Esia skąd wiecie że wam się ten model przed osiemnstaką nie zechce wyprowadzić,
spakuje walizki i powie - mam już dość czochrania po główce.. ;-)

My do kąpieli mamy Ondę w tej wanience dziecko kąpie się samo.. A ja podobnie jak Kachasek nie namydlam tylko myję żelem podczas kąpieli.

Kachasku siedzonko wyglada kapitalnie!
No wlasnie mi by sie przydalo bo u nas to wyglada tak - kapie Suri co dwa dni poniewaz ona sie poprostu kapie ze mna. Wanienke nam nie wszlo z tego powodu, ze kregoslup mi nie wytrymywal. G jest w domu o 8 wiec musze niunie w tygodniu kapac sama - a ze ona ju siedzi sama - to w wannie opiera sie o mnie i sie razem kapiemy - mamy duzo frajdy tyle, ze ...jest ten proces w pojedynke bardzo czasochlonny bo strasznie musze na nia uwazac - by sie np. nie poslizgnela, nie udlawila woda itp.,

reklama
Do góry