No wujostwo dobre...
A tak w ogole chciala bym wam cos powiedziec dziewczyny,
Dzis mam dzien pisania bo nic mi sie nie chce. A tyle zalatwien mam! Wygoncie mnie z domu!!! Pleaseee!

Portal nasza -klasa - wszystko super - odzywa mi sie do mnie kolezanka pyta co u mnie...
Ja jej wiec uszczesliwiona - nie widzialysmy sie hohoo - przesylam link do picasy, chwale sie mala i opisuje sie jej co niemiara pochwal pod adresem mojej coreczki.
Dostaje e-mail od niej...Pisze ze wyszla za maz, planowali dziecko, czekali kilka lat miala urodzic w styczniu - napisala ...ale nie urodzi.
Wiec, nie pytalam o szczegoly wnioskuje, ze poronila lub coss...
II...zdalam sobie spawe z czegos...Jakie jestesmy szczesciary, ze mozemy wychowac tak malego czlowieczka dla ktorego jestesmy calym swiatem - jaki to przywilej...
Juz dawno po tym jak narzekalam non stop na to i tamto stwierdzialm jedno:
Przy dziecku jest pracy od cholery. Jest to meczarnia czasem i ogromne popswiecenie. I juz lepiej sie pogodzic z tym, ze bedzie sie przez dlugi czas nie wyspanym, zycie zawodowe zejdzie na drugi plan (no u mnie niestety) i w ogole juz sie nic nie kreci w okol ciebie tylko w okol dziecka. Czasem chce sie wyrzucic ta ktoras z kolei butelke z mlekiem prez okno o 4 rano. Ale co...Ale nic. I tak sie nie zmieni faktu, ze ma se dziecko i trzeba byc dla niego najlepszym rodzicem jaki sie moze. Wszystkie mamy podobnie. Mialy tak nasze mamy i babcie tez. I co...i zyja...
I stwierdzialm tak po 4 kawe o 6 rano z checia uduszenia mojego dziecka po niewyspanej nocy. A niech to kurka wodna.. wiecej nie zamierzam narzekac. Jestem wzieczna losowi, ze mam tak piekna, zdrowa i madra coreczke i bede sie cieszyc kazda chwila spedzona z nia. I powiem wam...od tego czasu tak jest. I dupa ze dzis tez ledwo widze na oczy...jestem szczesliwa spelniona mama i dobrze mi z tym. Nie narzekajmy dziewczyny. Cieszmy sie z tego co mamy bo za chwile nasze pociechy beda duze i ...nie dadza sie tak przytulac.
No to tak napisalam. Zycze wam powodzenia.:-)
Apropos'
niiiiccc...zadne kaszki u nas nie dzialaja - juz w momentach zwatpienia mysle o jakis ziolach nasennych hehehe