reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ja tez wróciłam (Misiu płakał) i po drodze zabrałam Bergzauber (Glühwein, czyli wino do grzania z przyprawami, to tak, jakby ktoś nie wiedział;-)), zagrzałam i mam kubek ciepłego pysznego winka:tak:

Monika pewnie, masz być z czego dumna:tak: a ja tak myślę, że chyba w tym momencie też bardzo bym nie rozpaczała (chociaż chyba miałaś gorszą sytuację, nie wiem)
jolka same mamuśki a tatusiowie w domu z dziećmi?;-):-D chyba by się co niektórzy zapłakali;-):-D

Monika
spisalas sie dzielnie i nie ma co rozpaczac!

Oczywiscie że za malo - dopiero zaczelam. Ale kaca nie chce.

Jolka
ja tez wole na zywo :tak:

jo, zaraz ide po pyfko - tylko karmi niestety
dzisiaj wieczorem podczas mojej nieobecności mały zaliczył pobudkę (taką pokąpielną) a mąż jakimś cudem do uśpił, na rękach i bez cycka :szok:
dziwię się, że to tak można......

reklama
no i moje dziecię postanowiło teraz zgłodnieć
właśnie wróciłam z cycowania (może winko jeszcze do mleka nie dotarło:confused:)
ale jak noc ma wyglądać tak jak wieczór to ja juz podziekuję. najdłuższa przerwa między pobudkami to godzina:baffled:

Do góry