reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
jezooo
weszlam marzac o bibce i... JEST!!! :-D

zdrufko jubilaci
zaraz cos sobie zapodam - na razie niestety tylko woda mineralna i witaminka

martaja - witaj z powrotem wśród bebowiczów :-D

u nas czkawka na porządku dziennym

za to śmiechu nigdy Zosia nie zaliczyla. chyba jej kupie trabki :-D

efilo spróbuj ją połaskotać

a ja kończę migdały, myślę, czy nie otworzyć winka, ale za 2 godz Misiek będzie chciał cyca

ja się rozkręcę na części pierwsze
mam juz czym opijać - sok jabłkowy (wino chyba jednak nie bardzo; a propos po jakim czasie od wypicia lampki wina można spokojnie karmić?):baffled: ale nie mam co, chyba że twój żyrandol;-):-D

kachasek - ja zakladam ze nie wolno dlatego zazwyczaj pije szybko - co by zdazyc przed karmieniem :-D

smyranie wywołuje łaskawy uśmiech - ale moje dziecko ma taki po prostu charakter. Zofia a nie Zosia. Poza tym ona dopiero odkrywa swoj glos wiec jeszcze wszystko przed nią. I tak jest urocza jak się budzi w nocy i wola mama :-D

dziewczyny - ide po lampke (nie żyrandol tylko z winem:tak:)

reklama
uuu, znów imprezka :-)
Tak to lubię, nie ma mnie kilka dni, ale na imprezkę zawsze trafię;-):-D
Ja dziś tylko woda mineralna, buuuuu, choć nasze cycanie zbliża się ku końcowi. Źródełko wyschło, leci przeźroczysty płyn. Ale nawet już nie mam doła, bo i tak jestem z siebie dumna - pomimo 50 ;-) kryzysów laktacyjnych i dokarmiania przez jakiś czas butlą karmię piersią do dziś. Myślę, że powoli zaczniemy się odstawiać, tym bardziej, że Karolka dziś w nocy obudziła się po 1,5 godz. od karmienia totalnie głodna. Sprawdziłam, czy to głód dając jej butlę. Zrobiłam tylko 90 ml a ona wytrąbiła w tri miga i zaczęła wrzeszczeć. To jej się do tej pory nie zdarzało, chyba czas na butlę też w nocy:szok:.

No to co? - ZDRÓWKO dziewczyny:-D:-D. A jak skończymy wszystkie karmienie to może zrobimy zbiorową imprezkę przed kompem ???? ;-)

Do góry