reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No wiecie co! Zalawszy się 1.5 piwa wypiłam i nie mogę sobie trafić w klawiaturę. Pięć lat mistrza klawiatury poszło w p.... du!!! Hehhe, bawię się świetnie:-D

reklama
Esia, misq ja cie tez znalazlam na naszej klasie, ale nie w tym kontekscie!!! No! A ty mnie do znajomych nie chcesz. Placze... Dodam ze na polskie znaki diakrytyczne to juz mnie teraz nie stac :dry:

Ojej Esia... hmm.... niektorzy mezczyzni wygladaja swietnie po 30, 40. Serio. Choc mnie ciagnie raczej do 18 tek hahaha - ja moze sie starzeje - mam syndrom starszych pan.

Mam kilka egzemplazy takich grajacym przed moim blokiem bez koszulek... mniam.

Blanes ten portal ledwo zipie - już dawno mam Cię w znajomych (mi się tak wyświetla) :tak: Nawet wysłałam Ci wiadomość! Rozumiem, że nie doszła...

dorotka a co pijesz? :-)

anni na czym grają? :-D

Dorotko Droga WITAJ.

A propos wiecie napewno ze dentysci maja najwyzsza rate samobojstw na swiecie. Pewnie wiecie, ale czytalam niedawno artykul na ten temat. Sorki, ze to przytaczam. Tylko zastanawiam sie dlaczego? Czy wiecie Dlaczego?:-)

Ojej Esia... hmm.... niektorzy mezczyzni wygladaja swietnie po 30, 40. Serio. Choc mnie ciagnie raczej do 18 tek hahaha - ja moze sie starzeje - mam syndrom starszych pan.

Mam kilka egzemplazy takich grajacym przed moim blokiem bez koszulek... mniam.

u mnie pociąg raczej do starszyzny....oj potrafią oni nie tylko wyglądać :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry