reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
anni, uwielbiam Cię, ale weź ty Dorisona nam tu nie dołuj!!! Wiedźmo, skończ to co pisałaś jako anegdotę parę postów wyżej.

Esia, a jednak!! No kochana, jestem dumna jak nie wiem co. Ha! Mówcie do mnie Blanes-znajoma Esi!!! :-)

Esia dzwoń Ty do tych swoich sklepów niech przywożą Karmi :tak:

Blanes ja tyle wiśniówki dolałam, że juz piwa w piwie nie czuję ! zaraz nie trafię ręką w myszkę......:-D

A propos wiecie napewno ze dentysci maja najwyzsza rate samobojstw na swiecie. Pewnie wiecie, ale czytalam niedawno artykul na ten temat. Sorki, ze to przytaczam. Tylko zastanawiam sie dlaczego? Czy wiecie Dlaczego?:-)
Może dlatego, że piękne kobiety na ich widok płaczą, a gdy się zbliżają, zaczynają się trząść? I nikt ich nie lubi :-p

dorotka ofkors, traktuj to jako żart ;-)

Luka jak dziś zamówię, to przywiozą po świętach - w łeb sobie strzelić...

Blanes taka zmyślna, a taka gapa jedna! :-D

u mnie pociąg raczej do starszyzny....oj potrafią oni nie tylko wyglądać :-D:-D:-D:-D
No ja to rozumiem świetnie, zawsze na mnie tacy działali. Im starszy tym lepszy, ale się małżonek napatoczył 9 lat temu i koniec z obcym oddziaływaniem :tak:. A teraz z wiekiem, no sama nie wiem.... może taki spocony spod bloku też by się nadał ;-), jak ci starsi bawią się w chłopców grających w x-boxa :-D:-D

reklama
...Esia...sama bym Ci przywiozła gdyby nie to, ze piłam.....:tak:;-)
ale no wiesz ??!!! po świętach ??? a co to za podejście do klienta !!! :-D:-)

Oglądam tą nasząklasę w poszukiwaniu własnych miłostek :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry