reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

RATUNKU!!! nie nadrobię tej waszej mega produkcji, więc chyba nawet nie będę próbować:no: w każdym bądź razie chciałam was zawiadomić że już wróciliśmy

reklama
Kachasku jak milo Cie widziec ;-) Juz sie o martwilam:tak:
Blanes - moj na piwie z kolega z pracy... Cholercia chyba zaraz zajde po piwko;-) i bedziemy we dwie...zdradzaly naszych Panow z BB i promilami. "let's get dirty" hehehe

Ja dzis nie wiem czemu ale jestem padnieta. Masarz mi sie marzy hmmm...taki z wysokim przystojnym masarzysta. Znam takiego, ale zostal w NY, A szkoda. Taki masarz dawal..BOsheeee... Apropos zboczone pytanie: wiecie co to masarz happy endem. nie?:zawstydzona/y::-p. Nooo wlasnie...
hehehe ide po to piwo, bo cos majaczy mi sie ;-)
I ciekawe czy taki masarz to teoretycznie zdrada???

No ale dobra, z braku laku zgodze sie na Weekend w Spa - tez ok:-)

kachasek no nareszcie!!! My tu wytęsknione!!! Pisz szybko, co u Was!!! :-)

Blanes ja takie do dupy dni to mam od poprzedniego weekendu. Same sparingi - tylko mi się partnerzy zmieniają :baffled:
Na szczęście już weekend, Małż przejmie Młodego i na pewno będzie lepiej!

anni tego nie znałam - a że nie napisałaś konkretniej, to teraz mam stertę kosmatych myśli :-p

anni, ja Cię proszę nie rób mi smaka, bo jedyni obecni mężczyźni w tym domu to albo są nieletni, albo mają miano dziadka :baffled:. Kobieto leć po to piwo, bo ja już drugie otwieram. Zaleje dziś swoją smutną mordę a co???? Rok trzymania klasy wystarczy hyhy :cool2:

esia, ty masz przynajmniej szansę na przejęcie Młodego. Mój małżonek dziś postanowił (wryć, raczej ja postanowiłam), że uśpi Maksa. Siedział z nim przez 45min i "pfufali" jak powiedziałam, że chyba mu nie idzie (nie, nie, nie byłam złośliwa :sorry2:) to stwierdził, że on nie jest zwolennikiem zmuszania dziecka do spania. HAHAHAHAHA. Wymiękł po godzinie i stwierdził, że tak to mogą sobie siedzieć do rana, a on chce do kolegów. Zabrał się i polazł. Łajza jeden wyszedł i uśpiłam Młodego w minutę.

No wlasnie wlasnie zdalam sobie sprawe, ze w polsce nie jest praktykowany.

Aaaa niech tam - opisze wam dziewczyny.

Normalnie w US jest bardzo duzo miejsc oferujacych masarze maja oferte : happy ending. Serio to jest standart. Tylko nie wszyscy o tym wiedza. Poprostu prosisz o taki serwis. Z regoly to badzo 'szykowne' i drogie miejsca. A to jest szwecki masarz lub raiki z sexikiem oralnym na koniec ;-) hahaha

powiem wam, ze mialam taki oferowany jako prezent w moje urodziny. Jeju bylam lekko podchmielona i pewnie temu sie zdecydowalam:-D, ale powiem wam...ze masarzysta WIEDZIAL co robi. Zostawil niezapomniane wrazenia no i ,,,kaca moralnego na drugi dzien :sorry2:

A potem ...przypadkiem blizej sie zaprzyjaznilismy... na nieco dluzej:-)

no baaa teraz mozecie mnie zlinczowac :-p

Bossssszzzzz dziewczyny jakie super tematy wieczorne ......aż się rozmarzylam......:tak::tak::zawstydzona/y:......miałam masaż ostatnio w Izraelu (nie, nie Żyd mi go nie robił:-D:-D) i bez happy endu.....:-(
Otworzyłam piwo - wlałam zawartoś puszki do szklanki i dodałam 2 kieliszki wiśniówki - jak szaleć to szaleć !:-D

reklama
Luka jak miło, że i ty z nami dziś będziesz moczyć mordkę! :-) Esia, Kachasek, może chociaż po kielichu ajerkoniaku mamusie karmiące?

Do góry