reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Laura dziękuje za życzenia i składa je Adzie i Franiowi;-).
Kachasku witaj z powrotem :-)!
Anni ale fajne mieliście te masaże.

Dziewczyny czy i ja mogę sie przyłączyć do bibki? choc popijam tylko karmi czekoladowe. Esia mam ich wiecej więc jakby co to stawiam ;-).

reklama
Luka ale i tak dziękuję za dobre chęci :tak: Wiesz, mówię na niego "wujek leclerc" to mnie jak wujek traktuje - szlaban na alkohol na Święta :-D

Blanes ja to już 12,5 roku z jednym chłopem, to nawet ci z boiska budzą zainteresowanie ;-):-D

Kotek prześlij mi chociaż z 0,25 promila, plizzz... :-)

Ja obszukałam i nic! Nie ma mojej pierwszej miłości. Szkoda bo normalnie bym z łóżka nie wypuściła!!!! Ale to były fajne czasy, a miłość platoniczna. Do tej pory pamiętam ten prawie dziecięcy erotyzm, kiedy delikatnie całował moją szyję na majówce z manamem. Ach.... wszystko w sferze domysłu.... piękne!

Sluchajcie. Rok temu nooo moze juz ponad rok (jak jeszcze nie bylam z moim obecnym) bylam w Cieszynie - pierwszy raz od 10 lat skad pochodze i ponewaz wiem ze w PL maja dobrych dentystow a moje zeby to koszmar... pytam babcie .. bo babcia wie wszystko o jakiegos dobrego.

A ona mi mowi, na drugi dzien ze juz mi zadzwonila i zrobila wizyte - rozumiecie, babci sie nudzi. No i mowi gdzie ma gabinet. Ja z jakimis 5 zebami do leczenia, jade...
W poczekalni slysze glos z gabinetu jakby znajomy.. No cholercia cos mi tak dzwoni nie wiem co.. Skad ja znam ten glos.. Jezu Mariaaa otwiera drzwi nie kto inny jak moja dawna milosc z licum i MOJ PIERWSZYYYYYY... Zostal dentysta...

Zamiast robic zeby poszlismy na kawe... rozumiecie. Nei moglam poprostu.:-D pokazac mu moje 5 dziur... no nie dalo rady. Skonczylo sie randka, ale tylko jedna. hehehe

hehehe, ale jaja babeczki :-)
Zanim usiadłam do kompa otworzyłam se pifffwko i czytając Was to się rozmarzyłam. Oj bo doła dziś złapałam, pokłóciłam się z M... i strasznie mnie dziś głowa boli, nic nie pomaga.
Ale nadrobiłam wątek i teraz mam rogala na buzi... i Karolka dostanie dziś w nocy mleko z butli a nie % z cyca :-D

Ach te masarze :-)

No to zdrówko

Kachasek, fajnie że już jezzzdeś :)

Blanes no rozmarzyłam się... Też miałam taką platoniczną (i to mało monogamicznie ;-)) ale tu nawet pocałunku nie było... Do dziś nie wiem - żałować czy nie...

anni ja rżę... :-D

reklama
Do góry