reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jestem spowrotem. Mam jakiegos tam Ale. Blanes za nasze zdrowie. W sumie nalezy nam sie. :tak:

Kachasku, a gdzies ty zniknela?
Ja tu historie z Playboya cytuje a cie nie ma hehehe​

Sorki dziewczyny mam dzis taki humor.:-p

Jeszcze cos smiesznego wam opowiem:​

Dzis u lekarza w poczekalni siedziala pani z malutka dziewczynka w wieku moze 12 miesiecy. I przyszedl taki chlopak - mial moze z 20 lat. Bo tu w Anglii najpierw idziesz do genealnego GP, gdzie wszyscy chodza.. a potem kieruja cie do pediatry lub tez widzisz sie z pielegniarka..​

ojj mala placze zaraz bede.​

reklama
Esia sobie poszła, Kachasek nadrabia (nie wiem po co ja jej wszystko bym streściła, hic :eek:), anni dokarmia, Luka o gdzieś ty moja ostatnia nadziejo! Pisz do mnie! Ja nie chcę sama pić, hahaha ;-)

jestem!!! pijęęęęęęęęęęęęęę!!!!! Za to co za nami!!! Za mega przygodę jaką jest macierzyństwo!!!
Ale jak zacznę bredzić to piszcie :-D

reklama
Kuźwa, ale bym się napiła - no ślinotok mam. A w lodówce światło - jak to przed Świętami ;-)

Anni ten masaż to kurka, chyba bym sobie zafundowała! Tylko Małż by mnie zatłukł - ale raz się żyje! :-D

Właśnie na naszejklasie znalazłam moją byłą miłość wakacyjną - no chłopakowi czas całkiem służy :-D Aż mi się milutko zrobiło, i jeszcze ten kontekst masażu... No mniam!

Do góry