reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

paskudny dzień wczorajszy :-( po kiepskiej nocy, byłam z deka niewyspana, w dodatku umówiłam się na odbiór kubka, więc chce się czy nie, trza jechać ;-) wróciłam w samą porę, dostałam takiego bólu głowy (dzięki MZK chyba ;-)), aż nie wiedziałam czy walnąć sobie czy skoczyć pod tramwaj :-( nawet tabletki nie pomagały :-( jak Maciek wrócił, byłam ledwo co żywa, aż musiałam 15 min drzemki zaliczyć, by pożyć ;-) cały wieczór to walka z bólem i prezentami (pakowanko ;-)). Nie wiem czy mnie coś nie łapie, bo kicham jak dzika locha (co u mnie zdarza się na chorobę :-()

nocka dzisiejsza Antonka troszkę lepsza, ale płacz przedwczorajszy powtórzył się :-( znów Nurofen poszedł w ruch :confused: ech, po 2 zasnął na dobre, spał ładnie do 6 :confused: a po 6 się zaczęło stękanie :confused: boczek nie, plecki nie :wściekła/y: nawet nasze łóżko było nie :wściekła/y: położyłam go na brzuskzu i co ? wstał 30 min temu :-D i dopiero co zjadł śniadanko ;-)

a dzisiaj pakowanie :-D jutro Zielona Góra :-D

wczorajsze:
glitteryourwayd8e79686cu3.gif

glitteryourway77a48a5cpk1.gif

dzisiejsze:
glitteryourway58b0dbedmi3.gif

glitteryourway97331b4dnb0.gif

glitteryourway6ee393f8hy6.gif

glitteryourwayd6643a82ww0.gif

reklama
Gingeros - oby pakowanko dzis bez bolu bylo :tak: No i Szerokiej Drogi.

Pytanko takie szybkie: czemu masz 'niestety Wroclaw' w opisie? Jezeli moge spytac...Domyslam sie, ze nie przepadasz za miastem (?) Pytam bo z regoly Wroclaw jest bardzo lubiany.;-)

STO LAT STO LAT POŁROCZNIAKI !!!!!!!!!!!

u nas dla odmiany przedostatnia noc była błogosławieństwem, tylko 2 pobudki i dopiero o 5 młody wylądował u nas w łóżku - wyspałam się za wsze czasy
ale niestety to nie jest początek metamorfozy w całąnocśpiącegoniemowlaka tylko zasługa leków które misiek bierze na alergię, a konkretnie syropu zidaten.... lekark uprzedzała że może być śpiący
i w dzień też taki spokojniutki....

Pytanko takie szybkie: czemu masz 'niestety Wroclaw' w opisie? Jezeli moge spytac...Domyslam sie, ze nie przepadasz za miastem (?) Pytam bo z regoly Wroclaw jest bardzo lubiany.;-)
Wrocław był fajnym miastem na studia, ale w zyciu codziennym jest strasznie uciążliwy :wściekła/y: oboje pochodzimy z Zielonej Góra (no, ja z okolic Zielonej) i marzy nam się powrót do tego cudownego miasta ;-) ale na dzień dzisiejszy mieszkamy we Wrocławiu, mąż ma tutaj pracę marzeń :confused: dopóki ja nie pracuję, nie mamy dobrego powodu do powrotu :-( bo tam takiej pracy Maciejka nie będzie mieć :-(

reklama

A ja mam do duuuuuuupy dzień. W zasadzie to tylko mały sparing z małżonkiem i cały dzień aktywności Masia, a czuję się maga zmięta, przeżuta i wypluta. Niech mi ktoś zrobi formatowanie głowy...... wymienkam :-(. Właśnie piję do was piwko. Małżonek poszedł na x-boxa do kolegi, niech idzie ja go za rogi trzymać nie będę..... :baffled:, pozdradzam go z bb.....

Do góry