reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

BLANES a co, chcesz tam podejść i nas podkablować ;-)
Phi!! No wiesz, ranisz mnie boleśnie. Ja jestem po prostu wścibska i muszę wszystko wiedzieć, nutka sensacji i żyłka badacza..... Jak Blanes nie wie ło co sie rozchodzi to jest nerwowa :cool2:. A tak serio to chcę poczytać o tych dzieciowych wyczynach ekstremalnych ;-). No plis pierwsza litera nicka.... hahaha :-D

reklama
Witajcie kochane... Ale tu sie działo!!
Na początek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA PÓŁROCZNIAKÓW!!
My niedawno wrócilismy, bylismy u rodziców od wczoraj...a wcześniej u nas imprezka była...też dwudniowa... może dzisiaj się wyspię tym bardziej, że jutro na szczepienie z malutkim... Buuuu

Nie, no wiecie, jak Wy się rozpiszecie, to człowiek godzinami nadrabia.:-D

Najpierw wszystkiego Najwspanialszego dla naszych Półroczniaczków oraz dla Iszatr i Męża. Coby Wam się!!!!

Olla, mam nadzieję że przeżyłyście podróż bez wrzasków i już się cieszysz pobytem w Polsce.

Szacun dla Gingeros (ja nie byłam taka dzielna :zawstydzona/y::-().

Z anegdotek się obśmiałam jak chuda norka - zwłaszcza ze Stasia. :-D:-D:-D Podobną historię (też z kotem - a właściwie kocicą) słyszałam od znajomych. Kiedyś kolegę pytali (przez telefon) znajomi o żonę, a on nie wiedzieć czemu zrozumiał że pytają o kotkę. No i opowiadał, że strasznie się marcuje, drze mordę że wytrzymać się nie da w domu, łazi po balkonie i tak się wychyla, że kiedyś spadla i ryja sobie obtłukła, a potem siedziała godzinę pod samochodem ze strachu. A znajomi na to: rany boskie, Agata????

Gingeros, przestań z tymi piernikami, albo podeślij trochę bo już ślinotoku dostaję przed kompem! Ja się za pieczenie nie biorę, bo jakoś mnie to nie bawi, ale zjeść bym zjadła.:-D
A co do "naszej klasy" to ja też siedzę. Moja klasa z liceum już organizuje imprę, z tym że dopiero 15 marca - jak się więcej osób odnajdzie.

Już nie wiem co mam odpisywać - generalnie pod wszystkim podpisuję się wszystkimi kończynami.

Iszatr ja się właśnie obawiam, że z naszego trójkowego wyjścia do restauracji wyszłoby głównie "wyjście" :-D My nawet czasem normalnie obiadu w domu nie możemy zjeść gdy Mały nie śpi, a co dopiero w nowym-fajnym-super-interesującym miejscu :-D

Gingeros tylko czasem te wspomnienia nie wytrzymują konfrontacji z rzeczywistością - zwłaszcza gdy ona brzuszata i łysata :-D

Blanes :-D Ja już nawet wycieczkę szpiegowską uskuteczniłam, ale nie udało mi się namierzyć - albo jest wyjątkowo grzeczna ta osóbka, albo tolerancja na nią spada w miarę wgryzania się ;-)

Już nie wiem co mam odpisywać - generalnie pod wszystkim podpisuję się wszystkimi kończynami.
To się nazywa poprawność polityczna :-D

Phi!! No wiesz, ranisz mnie boleśnie. Ja jestem po prostu wścibska i muszę wszystko wiedzieć, nutka sensacji i żyłka badacza..... Jak Blanes nie wie ło co sie rozchodzi to jest nerwowa :cool2:. A tak serio to chcę poczytać o tych dzieciowych wyczynach ekstremalnych ;-). No plis pierwsza litera nicka.... hahaha :-D
Ja też juz próbuję wysledzić tego osobnika ale coś nie mogę. Ja tez poproszę o koło ratunkowe:-D.

DZAGUD parsknęłam herbatą w monitor :tak: historia z Agatą super :-) :-D

BLANES & ESIA akurat od wczoraj owa osoba ma dzień milczka ;-)

ESIA a u mnie wręcz przeciwnie ;-) ciacho nie łysate i nie brzuchate :-)

DZAGUD pierników nie oddam :-p musi starczyć na dwie wigilie i 15 osób ;-)

Emmila świetne fotki ale napisz ile to Twoje dziecię waży??????? Bo wydaje się że to baaardzo duży chłopak!!

reklama

Mam nadzieje że zaspokoiłam Twoją ciekawość :-D

Esia - nikt nie pisał że niegrzeczna. Raczej męcząca.

Dziewczyny, niepotrzebnie podkrecilysmy atmosfere. Zostawmy temat bo jedyne czego sie boje w naszej ciekawosci to to ze ona tez sie zainteresuje tematem. A wierzcie mi ze to persona non grata.

--------------------------------------------------------

Pierniczki - ja tez robilam co roku. Niestety w tym roku szlaban bo zepsul mi sie piekarnik :-( Ale tak narobilyscie mi smaka ze moze pojade do mamy je upiec....

Jak znajde to wkleje Wam moj przepis. Wychodzą cudnie!

Do góry