reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
DzagudWSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA POLROCZNEJ
MADZI
!!!!!!!!!!!!!!
Madziu sto lat:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
E
efilo
Gość
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MADZI
oraz spóźnione
BUZIAKI DLA MAKSIA I ANTKA
Gingeros, podziwiam determinację! Chylę czoła przed wszystkimi mamami, które miały problemy z laktacja i się nie poddały! Dzielne dziewczyny jesteście
Emmila, Dzagud, Gingeros (to odnośnie Waszych anegdotek, szczególnie spodobała się mi historia o Stasiu, opowiedziałam mojemu Stasinkowi, też się chłopak usmiał;-))
Blanes, mówisz-masz (reszte zdjęć wkleiłam w galerii naszych dzieciaczków)
dziękujemy
Olla jak lot???
Blanes, jak on może;-)
Efilo, fajny przepis. Szkoda, że ja taki antytalent do pieczenia:-( Na potrzeby porodu nauczyłam się piec jedno ciasto. Wszystkie inne próby kończą się w koszu
ufff... chyba wszystko co chciaładm od siebie dodać
oraz spóźnione
BUZIAKI DLA MAKSIA I ANTKA
Gingeros, podziwiam determinację! Chylę czoła przed wszystkimi mamami, które miały problemy z laktacja i się nie poddały! Dzielne dziewczyny jesteście
Emmila, Dzagud, Gingeros (to odnośnie Waszych anegdotek, szczególnie spodobała się mi historia o Stasiu, opowiedziałam mojemu Stasinkowi, też się chłopak usmiał;-))
Toska, mikołajek mi się nie wyświetla :-(. Zapodaj jeszcze raz pls
Blanes, mówisz-masz (reszte zdjęć wkleiłam w galerii naszych dzieciaczków)
Toska zapomniałam Ci napisać że Twój Mikołaj to bardzo przystojny jest;-):-) .
dziękujemy
Za 2 godzinki wylatujemy do Polski...tak sie boje,bo z Amelki straszny rozryczol sie zrobil.Trzymajce kciuki prosze.Pzdrawiamy sedecznie!!!!!!!!!!!!!!!
Olla jak lot???
Małżonek wizjoner bawi się przenośnym pulpitem i mi kompa zabiera do piątku (teraz mam czas, bo jedzie do Poznania), ja uschnę przecież z tęsknoty i z wyczerpania przy nadrabianiu..... . Może wprowadźcie jakąś usługę SMS Blanes?
Blanes, jak on może;-)
Efilo, fajny przepis. Szkoda, że ja taki antytalent do pieczenia:-( Na potrzeby porodu nauczyłam się piec jedno ciasto. Wszystkie inne próby kończą się w koszu
ufff... chyba wszystko co chciaładm od siebie dodać
E
efilo
Gość
toska - jak to na potrzeby porodu?
swoja droga ja nie umiem piec ani jednego.
ale pierniczki sa banalne a poza tym tak cudownie pachnie swietami.
swoja droga ja nie umiem piec ani jednego.
ale pierniczki sa banalne a poza tym tak cudownie pachnie swietami.
Wyczytałam gdzieś, że dobrze jest piec ciasto jak się zacznie poród (1.faza). Wziełam więc przepis od znajomej, kupiam składniki i czekałam na poród Jak mi odeszły wody, a położna kazałam mi przyjść dopiero za 2 godziny do szpitala (nie miałam skurczy), to zaczęłam piec to cholerne ciasto. W między czasie skurcze zaczęły się pojawiać, i powiem Wam, że uciskanie ciasta bardzo mi pomagało, poza tym tak zaaferowałam się pieczeniem, że czas mi szybko zleciał, nie miałam czasu się denerwować. I jak doszłam do szpitala (szliśmy na piechotę), to byłam już gotowa do porodu.
ciasto zdązyłam wsadzić do piekarnika. M twierdzi, że było dobre i zjadł
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Toska niesamowicie sie usmialamWyczytałam gdzieś, że dobrze jest piec ciasto jak się zacznie poród (1.faza). Wziełam więc przepis od znajomej, kupiam składniki i czekałam na poród Jak mi odeszły wody, a położna kazałam mi przyjść dopiero za 2 godziny do szpitala (nie miałam skurczy), to zaczęłam piec to cholerne ciasto. W między czasie skurcze zaczęły się pojawiać, i powiem Wam, że uciskanie ciasta bardzo mi pomagało, poza tym tak zaaferowałam się pieczeniem, że czas mi szybko zleciał, nie miałam czasu się denerwować. I jak doszłam do szpitala (szliśmy na piechotę), to byłam już gotowa do porodu.
dobre
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo,Gingeros przejrzalam watek ale nie kumam o kogo chodzi tak jak Blanes
co do Julci to napisze jak jest u nas Julciak leząc na plecach odchyla na maksa glowe do tylu i zadziera lewą noge do gory i kladzie ją w pozycji tak jak nogi lezą na brzuchu,silą zamachu przewraca sie na brzuch,smaic mi sie chce jak niezgrabnie to robi
co do Julci to napisze jak jest u nas Julciak leząc na plecach odchyla na maksa glowe do tylu i zadziera lewą noge do gory i kladzie ją w pozycji tak jak nogi lezą na brzuchu,silą zamachu przewraca sie na brzuch,smaic mi sie chce jak niezgrabnie to robi