reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

SZEŚĆ OGROMNYCH BUZIOLI DLA ANTOSIA MOJEGO ŁAMACZA KOBIECYCH SERC :-)I WSZYSTKICH SZEŚCIOMIESIĘCZNIAKÓW !!! ;-)

Mama pewnej czerwcóweczki :zawstydzona/y:

PS.teraz już wiem gdzie podziały się nasze niektóre czerwcówki :confused:

reklama
No nie, prawie się posiusiałam, bo chciałam tylko :sorry2: czerwcówkoland nadrobić :-D. Mam tylko jeden dzień dla Was a wy tak ciekawie piszecie i tak DUŻO, pewnie napiszę tego posta i będę siedzieć do 8 rano czytając jedynie.

1. Dzięki za życzenia.
Antek rośnij zdrowo, cycuj ile wlezie :-D:-D:-D

2. Madzia zdrowej!!!
3. Gingeros, podziwiam determinację! Jak ty masz wyrzuty sumienia to nie wiem co ja powinnam odczuwać. Cyce pełne mleka, a Maks już prawie odstawiony :zawstydzona/y:.
4. Isztar, pochwal się jak się udała romantyczna kolacja we czwórkę ;-)
5. Kotek, ja też sobie czasem pozwalam na kieliszek wina, lub piwko i nie wylewam mleczka :tak:
6. Toska, mikołajek mi się nie wyświetla :-(. Zapodaj jeszcze raz pls :happy2:
7. Olla, miłego lotu!
8. Efilo, Isztar, OleOla, Gingeros, zaintrygowałyście mnie tą osóbką. To forum to e-mama? Dajcie jakieś wskazówki ;-):-p
9. Sywlek już zaplanowany, będziemy mieli wychodne, bo nasza wykwalifikowana pomoc domowa (czyt. dziadek :-D) daje nam wychodne. Impreza będzie przebierana, macie jakieś pomysły?
10. Gondola, hmmm jak znajdę czas to wkleję zdjęcie z poziomu zapełnienia gondoli. Jest bliski 100%, dzięki Panie, że Maks nie prostuje nóg.....
11. Nasza klasa, jest świetna :-D, coś czuję że bb ma konkurencje ;-)

.... jak coś ważnego pominęłam to soretno....

...idę nadrabiać....

Antkowi i Maksiowi z okazji 6 miesięcy słodkie buziole :-D
Gingeros uważam, że jesteś bardzo dzielna.
Podziwiam wszystkie mamy walczące z laktatorem :-)
Wczorajsze wyjście było super, tylko jakoś nie mogliśmy sobie z mężem w oczy popatrzeć, bo Franek chciał zwiedzać restaraucję ;-)
Olla, miłego lotu! Trzymamy kciuki!
Blanes, proponuję odwiedzenie tego miejsca, od razu będziesz wiedziała o kogo chodzi :cool:

Najlepszego dla Półroczniaków!!!

NASZA - KLASA już od dawna jestem uzależniona :-D w sobotę znalazłam moją miłość z czasów ogólniaka :zawstydzona/y: taką dosyć dużą miłość, ale oczywiście młodzieńczą ;-) zawsze będę miała do niego słabość ;-)
A ja się właśnie z takiej młodzieńczej miłości wyleczyłam :-D Dla niektórych czas nie jest łaskawy - lepsze są wspomnienia ;-)

Emmila :-D

Monika mówisz, że ekonomiczna się zrobiłam? ;-)

Gingeros popłakałam się... :-D

Olla kciuki za spokojny lot! :tak:

Blanes moja przyjaciółka przebrała się kiedyś za Kleopatrę - po północce już była bardzo upadła :-D Ja wtedy byłam czymś pomiędzy gejszą a damą z wielkim błękitnym motylem namalowanym na twarzy, a inna koleżanka aniołem - tydzień wyklejała skrzydła z waty... Ech, to były czasy...

Iszatr a Młodego mieliście w wózku? Tak z ciekawości pytam :zawstydzona/y:

Antek i Maksio najlepsze życzonka od Kotka i Laury!:-D

Emmila i Gingeros ale sie usmiałam:-D:-D:laugh2::rofl:
Olla trzymam kciuki żeby Amelka dobrze zniosła lot, dobrze że to tylko 2 godzinki;-).
Toska zapomniałam Ci napisać że Twój Mikołaj to bardzo przystojny jest;-):-) .
Blanes zazdroszczę tego wychodnego w Sylwestra, choc z drugiej strony nie chce mi sie nigdzie iść:sorry2:. Co do stroju nie pomogę niestety.

Nasza klasa dla mnie rewelacja żeby tylko w końcu usprawnili te serwery, bo częściej widzę że są przeciążone niż stronę główną:baffled:.

Esia w foteliku maxi cosi, ale przydał się tylko na przyjście i wyjście, bo mały panicz zwiedzał świat na rączkach rodziców :tak:
Gingeros historyjka o Stasiu - rewelacyjna :-)

ESIA no ma się rozumieć, że jest co powspominać ;-) wspomnienia zawsze są najlepsze, a że czasami człowiek rozmarzy się o starych dobrych czasach ... :happy2:

kolejna dawka pierniczków zrobiona :-D tym razem wyszło mi trochę więcej niż w sobotę ;-) no ale mimo wszystko, ok. 200 na stół wigilijny będzie ;-) mam nadzieję, że z Maciejką nie będziemy wyjadać ukradkiem :-D

mieliśmy dzisiaj gości - matka chrzestna Antonka do nas zawitała :-) przywiozła mu prezent z okazji ukończenia 6 miesięcy :zawstydzona/y: mile zaskoczeni wszyscy ;-) Antonek najbardziej :-D bo miał nową torbę na prezenty do zabawy :happy: przed kąpielą łaskawie pobawił się prezentem ;-) paniczyk, mały paniczyk :happy:

NATALIJKA witamy, witamy ;-) i zapraszamy częściej :-p

BLANES a co, chcesz tam podejść i nas podkablować ;-)

OLA udanej podróży !! niepłaczliwej przede wszystkim ;-) kurczę, ja raczej powinnam napisać - i jak podróż ?? czy była płaczliwa ?? :-D

OLEOLA a jak twoje pakowanko ??? to już ostatnie angielskie dni, jak się nie mylę ;-)

reklama
Efilo, proszę nie zagadywać!!! Ja nie wiem w co, że tak powiem, myszką klikać :-D:-D:-D. :baffled: Małżonek wizjoner bawi się przenośnym pulpitem i mi kompa zabiera do piątku (teraz mam czas, bo jedzie do Poznania), ja uschnę przecież z tęsknoty i z wyczerpania przy nadrabianiu..... :baffled:. Może wprowadźcie jakąś usługę SMS Blanes?:cool2:

Do góry