Mam nadzieję, że jakby co, to zdjęcie "znikniętej Madzi" mnie uratujeEsia, jak mi się monitor zepsuje bo zamoknie od zaplucia to Cię obciążę kosztami. Siedzę i się śmieję a mój Mąż patrzy jak na wariatkę.
reklama
uhu ale tu tajemniczo, "znikniętej" Madzi??? Czyżby nurkowanko?? A plastelina jest git, wreszcie ludzkie qpy, nawet zapach nie straszny kiedy nie trza ścierać tej musztardy z absolutnie każdej, najmniejszej szczelinki
E
efilo
Gość
Szczelinki?
Jesteś pewna że to synek???
Jesteś pewna że to synek???
A i owszem, było nurkowanko. Zdjęcie znikniętej Madzi jest debeściarskie. Mój Mąż kazał mi raz jeszcze podziękować Ci za pstrykanie i przesłanie tych zdjęć, bo dzięki temu pierwszy nurek utrwalony, a przez moją sklerozę by nas to ominęło. Więc raz jeszcze głębokie pokłony!!!
A tu właśnie nurkujemy. Niech Was nie zwiedzie uśmiech Mamuśki bo miałam serce w gardle, rozum w d...., a nadrabiałam miną.
A tu właśnie nurkujemy. Niech Was nie zwiedzie uśmiech Mamuśki bo miałam serce w gardle, rozum w d...., a nadrabiałam miną.
Joanna i Krzysio witajcie! :-)
Po ostatnich nocach lecę z nóg - Piotruś budzi się chyba co 1-1,5h... Mam nadzieję, że jednak mu przejdzie, bo padnę
Natomiast wpływ sinlacu na qpy jest niesamowity Mieliśmy wieeeelką, ogromniastą, wyczekaną po 4 dobach, a dziś (po 2) zawitała jej młodsza siostra Niewiele młodsza Jeszcze kilka takich i stracę węch. W ramach reakcji obronnej
Hmmmm, u nas qpy raz na tydzień, a ostatnio to była po 11 dniach !!!!
Myślicie że to może być zatwardzenie? Sama już nie wiem, jakoś do tej pory się tym nie przejmowałam. Misio jedzie prawie na samym cycu, czasem tylko dostanie jakieś pół słoiczka marchewki, góra raz dziennie.
A ostatnio sprawę przyspieszyło jabłuszko- takie skrobane łyżeczką
E
efilo
Gość
Ja piernicze....
Nie umiem sobie tego wyobrazić.
To się nazywa presja otoczenia ;-)
Nie umiem sobie tego wyobrazić.
To się nazywa presja otoczenia ;-)
E
efilo
Gość
Emmila
do 7 dni na cycu jest w normie. 11 dni mysle ze to przegiecie. Lepiej na wszelki wypadek wypytac lekarza. Pytanie tez co sie dzialo w tym 11 dniu. Jak gładko i przyjemnie to wlasciwie co za problem...
do 7 dni na cycu jest w normie. 11 dni mysle ze to przegiecie. Lepiej na wszelki wypadek wypytac lekarza. Pytanie tez co sie dzialo w tym 11 dniu. Jak gładko i przyjemnie to wlasciwie co za problem...
reklama
Racja. Muszę się temu bliżej przyjrzeć. To pewnie przez te eksperymenty z marchewką, jabłuszkiem, sinlaciem i kleikiem ryżowym. W styczniu wracam do pracy a Misio nie uznaje butelki. Chcieliśmy sprawdzić czy jest w stanie się najeść czymś innym niż cycem (i muszę przyznać że tak średnio). Qpy stały się bardziej gęste i wyraziste w zapachu i być może przyczyniły się rzadszego wypróżniania.
Ehhh ciągle jakieś "problemy" - przez pierwsze trzy miesiące życia qpka była na okrągło, w każdej pieluszce, potem raz na dzień, a teraz raz na tydzień....
Powiem Wam "jak nie urok top sr....a";-)
Ehhh ciągle jakieś "problemy" - przez pierwsze trzy miesiące życia qpka była na okrągło, w każdej pieluszce, potem raz na dzień, a teraz raz na tydzień....
Powiem Wam "jak nie urok top sr....a";-)