reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
no to mnie trochę pocieszyłyście, że Karolina nie jest wyjątkiem
Witamy wszystkie czerwcowe mamy. Mamy nadzieję, że przyjmiecie na do swego grona, bo bardzo nam się tu podoba ;-)
Mam na imię Joanna, a mój synio Krzysio, oto jego krótka charakterystyka:
urodzony - 28.06.2007, 3300 g, 54 cm
ksywki - Stefek (jak niesforny), Misio (jak uroczy), Bąbel (dla dziadków), Kylo (dla wujka) i jeszcze parę innych w zależności od okoliczności
ulubione zajęcia - zwiedzanie świata oczywiście na rączkach, ewentualnie inne zabawy ale tylko w towarzystwie
ulubione jedzonko - cyc
smoczki i butelki - absolutnie i stanowczo NIE
ząbków - niet
zdolności akrobatyczne - hmmm, musi być silna motywacja żeby fiknąć na boczek, o pozostałych obrotach na razie nie ma mowy
leżenie na brzuszku - jakieś 10 min dziennie
zdolności słowotwórcze - stopień zaawansowany, a szczególnie okazywanie niezadowolenia
ciekawość świata - przeogromna
sen - krótki i lekki, zarówno we dnie jak i w nocy
pozdrawiamy wszystkie mamy i obiecujemy że sie będziemy udzielać jak tylko rozgryziemy obsługę forum
np. wstawimy suwaczki i galerie fotek
Mam na imię Joanna, a mój synio Krzysio, oto jego krótka charakterystyka:
urodzony - 28.06.2007, 3300 g, 54 cm
ksywki - Stefek (jak niesforny), Misio (jak uroczy), Bąbel (dla dziadków), Kylo (dla wujka) i jeszcze parę innych w zależności od okoliczności
ulubione zajęcia - zwiedzanie świata oczywiście na rączkach, ewentualnie inne zabawy ale tylko w towarzystwie
ulubione jedzonko - cyc
smoczki i butelki - absolutnie i stanowczo NIE
ząbków - niet
zdolności akrobatyczne - hmmm, musi być silna motywacja żeby fiknąć na boczek, o pozostałych obrotach na razie nie ma mowy
leżenie na brzuszku - jakieś 10 min dziennie
zdolności słowotwórcze - stopień zaawansowany, a szczególnie okazywanie niezadowolenia
ciekawość świata - przeogromna
sen - krótki i lekki, zarówno we dnie jak i w nocy
pozdrawiamy wszystkie mamy i obiecujemy że sie będziemy udzielać jak tylko rozgryziemy obsługę forum
np. wstawimy suwaczki i galerie fotek
Szopka, nie masz dostępu na zamknięty ??????????????????????????????????
Jak to się stało ?????????
Trzeba to szybko naprawić!
Efilku, Ty jako doświadczona w kontaktach z adminem załatwisz?? :-)
Monika to moja wina bo się jakoś jak dotąd nie upomniałam o dostęp Ale bardzo chętnie bym tam zajrzała :-)
Efilo jeszcze raz brawo dla Zosi za osiągnięcia ruchowe!! :-)
Emmila witaj i pisz więcej takich zabawnych postów :-)
A
agik25
Gość
Witaj Emmila. To dzisiaj świętujemy 5 miesięcy naszych chłopaków ( mój Wojtuś też z 28)
Postawiłabym szampana, ale nie umiem jak ktoś ma ochotę zapraszamy na prawdziwego :-):-):-)
P.S- Wojtuś śpi już ponad 2 h, to chyba wpływ szczepienia
Postawiłabym szampana, ale nie umiem jak ktoś ma ochotę zapraszamy na prawdziwego :-):-):-)
Witaj Emmila. To dzisiaj świętujemy 5 miesięcy naszych chłopaków ( mój Wojtuś też z 28)
Dzięki i brawo za spostrzegawczość. Dużo zdrówka dla Wojtusia. Swoją drogą to kawał chłopa z niego...... Niestety też nie umiem "stawiać" szampana ale obiecuje że na 6 rocznicę już się nauczę i postawię.
PS. Śliczne macie dzieciaczki.
A
agik25
Gość
Emmila, a Twój Krzyś jakie ma obecnie wymiary? Tylko ciężko porównywać bo mój wagę urodzeniową miał 4360g;-) i 57cm
I także wszystkiego najlepszego dla Twojego Synka, przede wszystkim dużo zdrówka
I także wszystkiego najlepszego dla Twojego Synka, przede wszystkim dużo zdrówka
Emmila, a Twój Krzyś jakie ma obecnie wymiary? Tylko ciężko porównywać bo mój wagę urodzeniową miał 4360g;-)
No właśnie dzisiaj byliśmy na badaniach
waga - 7300
długość - 63 cm ale mierzony liberometrem, centymetrem byłoby jakieś 67-68 cm
Więcej o tym napisałam na forum "waga naszych maluszków"
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Witaj Emmila, wreszcie ktoś z moich okolic. Mieszkasz w Lublinie czy okolicach?
reklama
Witaj Emmila, wreszcie ktoś z moich okolic. Mieszkasz w Lublinie czy okolicach?
:-)
W Lublinie, Ty też?