reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

U nas jest podobnie. Jakub na brzuchu nie lubi leżeć... traktuje to jak zło konieczne... Za to w pozycji siedzącej mógłby chyba nawet spać.

reklama
Witamy wszystkie czerwcowe mamy. Mamy nadzieję, że przyjmiecie na do swego grona, bo bardzo nam się tu podoba ;-)
Mam na imię Joanna, a mój synio Krzysio, oto jego krótka charakterystyka:
urodzony - 28.06.2007, 3300 g, 54 cm
ksywki - Stefek (jak niesforny), Misio (jak uroczy), Bąbel (dla dziadków), Kylo (dla wujka) i jeszcze parę innych w zależności od okoliczności
ulubione zajęcia - zwiedzanie świata oczywiście na rączkach, ewentualnie inne zabawy ale tylko w towarzystwie
ulubione jedzonko - cyc
smoczki i butelki - absolutnie i stanowczo NIE
ząbków - niet
zdolności akrobatyczne - hmmm, musi być silna motywacja żeby fiknąć na boczek, o pozostałych obrotach na razie nie ma mowy
leżenie na brzuszku - jakieś 10 min dziennie :eek:
zdolności słowotwórcze - stopień zaawansowany, a szczególnie okazywanie niezadowolenia
ciekawość świata - przeogromna
sen - krótki i lekki, zarówno we dnie jak i w nocy

pozdrawiamy wszystkie mamy i obiecujemy że sie będziemy udzielać jak tylko rozgryziemy obsługę forum

np. wstawimy suwaczki i galerie fotek

Szopka, nie masz dostępu na zamknięty ??????????????????????????????????
Jak to się stało ?????????
Trzeba to szybko naprawić!

Efilku, Ty jako doświadczona w kontaktach z adminem załatwisz?? :-)

Monika to moja wina bo się jakoś jak dotąd nie upomniałam o dostęp :zawstydzona/y: Ale bardzo chętnie bym tam zajrzała :-):tak:

Efilo jeszcze raz brawo dla Zosi za osiągnięcia ruchowe!! :-)

Emmila witaj i pisz więcej takich zabawnych postów :-)

Witaj Emmila. To dzisiaj świętujemy 5 miesięcy naszych chłopaków :tak::tak::tak:( mój Wojtuś też z 28)
Postawiłabym szampana, ale nie umiem :zawstydzona/y: jak ktoś ma ochotę zapraszamy na prawdziwego :-):-):-)
P.S- Wojtuś śpi już ponad 2 h, to chyba wpływ szczepienia :dry:

Witaj Emmila. To dzisiaj świętujemy 5 miesięcy naszych chłopaków :tak::tak::tak:( mój Wojtuś też z 28)
Postawiłabym szampana, ale nie umiem :zawstydzona/y: jak ktoś ma ochotę zapraszamy na prawdziwego :-):-):-)
P.S- Wojtuś śpi już ponad 2 h, to chyba wpływ szczepienia :dry:

Dzięki i brawo za spostrzegawczość. Dużo zdrówka dla Wojtusia. Swoją drogą to kawał chłopa z niego...... Niestety też nie umiem "stawiać" szampana ale obiecuje że na 6 rocznicę już się nauczę i postawię.

PS. Śliczne macie dzieciaczki.

Emmila, a Twój Krzyś jakie ma obecnie wymiary? Tylko ciężko porównywać bo mój wagę urodzeniową miał 4360g;-) i 57cm

I także wszystkiego najlepszego dla Twojego Synka, przede wszystkim dużo zdrówka:tak:

Emmila, a Twój Krzyś jakie ma obecnie wymiary? Tylko ciężko porównywać bo mój wagę urodzeniową miał 4360g;-)

No właśnie dzisiaj byliśmy na badaniach
waga - 7300
długość - 63 cm ale mierzony liberometrem, centymetrem byłoby jakieś 67-68 cm
Więcej o tym napisałam na forum "waga naszych maluszków"

reklama
Do góry