reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
efilo nie zdziwię się, jeśli za dwa miesiące Zosia weźmie i wstanie! ;-) Jestem w szoku po obejrzeniu filmu :szok: Ale masz Zdolniachę!!! :tak:

Joanna i Krzysio witajcie! :-)

Po ostatnich nocach lecę z nóg - Piotruś budzi się chyba co 1-1,5h... Mam nadzieję, że jednak mu przejdzie, bo padnę :eek:
Natomiast wpływ sinlacu na qpy jest niesamowity :dry: Mieliśmy wieeeelką, ogromniastą, wyczekaną po 4 dobach, a dziś (po 2) zawitała jej młodsza siostra :confused2: Niewiele młodsza :confused2: Jeszcze kilka takich i stracę węch. W ramach reakcji obronnej :confused2:

Esia
już mi nie musisz odpowiadac na karmieniu o kaszkach. :-D:-D:-D:-D Chodzi o zapach ;-):-D:-D:-D

Dziewczyny
powiem Wam szczerze że ja nie wiedziałam że Zosia robi coś nadzwyczajnego. Myślałam że jak zwykle Wasze dzieci to robią od miesiąca.

A przy okazji - Zosia wreszcie probuje cos z siebie wystękać :tak:

Emmila witajcie. Fajnie że z nami jesteście.:tak::-D

Esia, jak mi się monitor zepsuje bo zamoknie od zaplucia to Cię obciążę kosztami. Siedzę i się śmieję a mój Mąż patrzy jak na wariatkę.

A co do szczepień, to byłyśmy z Magdą wczoraj u lekarza i Pani Doktor zaproponowała zaczekać jeszcze 2 tygodnie. Magdzie jedno szczepienie wypadło z kalendarza najpierw ze względu na zapalenie oskrzeli a potem na tego adenowirusa, a teraz okazało się, że za 2 tygodnie powinna mieć szczepienie na żółtaczkę. No i Pani Doktor spytała czy nie chcę poczekać i zaszczepić Madzi jedną szczepionką (tą samą co pierwsza) i mieć jedno ukłucie zamiast dwóch. Głupie pytanie, pewnie że chcę, mimo że to trochę drożej wyjdzie. No a poza tym, stwierdziła że im dłużej się czeka po wirusie tym lepiej, więc te 2 dodatkowe tygodnie nie zrobią krzywdy.
Natomiast mam dodatkowy problem z Weroniką, bo ona teraz (między 5 a 6 rokiem życia) też ma szczepienie, a nie mogę z Nią iść bo ciągle chora. Tyle że postanowiłam, że oprócz szczepienia z kalendarza, szczepimy też meningokoki.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry