reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasku u kuzyna G jestesmy - wiec adresik przysle ci jak sie osiadziemy - nie martw sie - dopomne sie o ta superowa herbatke:-p:-D...hmmm...rozmarzylam sie;-)

Jesli chodzi o odwiedziny - to u nas tak samo - ale w dwie strony - znaczy jak my idziemy i jak do nas przychodza nowi ludzie. Mala jest poprostu podekscytowana.

Staram sie uwazac by za duzo osob se z nia nie bawilo i nie nosilo na raczkach itp., - ograniczam bodzce - pomaga.

reklama
hmmm nie pomyślałam, że nie mamy w tej chwili ani odwiedzin nieznajomych ani u niezajomych (nieznajomych dla Miśka oczywiście):no:

anni - ja myślę;-)
kurcze, chyba idę w końcu do wyra, rano do szkoły:dry:

Kachasku z karuzelą to różnie kombinujemy - włączamy/wyłączamy/znowuwłączamy :baffled: Czasem ciężko za nim nadążyć ;-)
toska no właśnie najgorsze jest to, że zazwyczaj Piotruś jest strasznie śpiący - marudzi ale jednocześnie trze oczy, ziewa itp. Jasne, na pewno chętnie by się pobawił - tylko z tego robi się już godzina 21 i on znowu chce jeść (bo je co 2h). Paranoja jest z tym usypianiem.

u nas ostatnio Michał się naprawił z wieczornym usypianiem:tak: w dzień też jakby lepiej (chociaż przed spaniem w dzień i tak trzeba ponosić, poprzytulać, pogadać, nucić, a on i tak się rozedrze, tyle, że na rękach, ale zasypia w łóżeczku)

Esia, no to może potrzebuje wyciszenia po długim dniu pełnym emocji, chwilę dłużej chce być przytulony (nie noszony:no:), pogłaskany.....

toska mam wrażenie, że już wszystkiego próbowaliśmy... No ale może faktycznie powinnam go dłużej poprzytulać :confused:
Nasz schemat wieczorny jest inny nieco niż dzienny, bo w dzień śpi przed jedzeniem, a wieczorem po kąpieli dostaje jeść i w założeniu ma iść spać. No ale na pewno chętnie by się jeszcze pobawił - tylko z tego już zrobi się późna pora (jakby i tak późno nie zasypiał :baffled:). Najlepiej byłoby wyeliminować to karmienie po kąpieli ale nie da się. Jeszcze w ręczniku, a już trzęsie się do piersi ;-)

Melasa gratulacje!!! A wiesz, ja całą ciążę nazywałam Piotrusia Cudaczkiem :-)

Nasz schemat wieczorny jest inny nieco niż dzienny, bo w dzień śpi przed jedzeniem, a wieczorem po kąpieli dostaje jeść i w założeniu ma iść spać. :-)

czyli może Piotruś nie potrafi zasnąć tak od razu po jedzeniu, może chwilę poczytajcie książeczkę albo pośpiewajcie:-D, żeby mu się w brzuszku ułożyło.

reklama
Do góry