reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Niuni witaj po długiej nieobecności. Bardzo się ciesze że Szymonek zdrowo się chowa, oby tak dalej:tak:.
Anni kochan trzymam kciuki za was na obczyźnie. Początki zawsze są trudne ale z czasem wszystko się ułozy. Powodzenia.;-)
Melasa wszystkiego najlepszego dla Cudaczka z okazji ukończenia 5 miesiąca:-D.
Esia wspłczuję z tym usypianiem. A może cofnij zegarki o godzinkę zobacz ile zyskasz:-D.

reklama
Czerwcóweczki pomóżcie. Jestem tu nowa. Powiedzcie po co te uśmieszki - tak sobie czy coś znaczą?
I jak najprościej wstawić suwak bo męczy mnie wciąż pisanie wieku dzieci. Dodam, że jestem zielona w te klocki.

Wprawdzie cały dzień pod znakiem "nie będę spał już nigdy" (od 7 do 17 spał jedynie 25 minut w aucie),

witaj w klubie mam modeli krótkodrzemiących:-)

Czy któraś z Was leciała z maluchem samolotem?
My wybieramy się niedługo na urlop, czeka nas ok. 6 godzin lotu i jestem ciekawa jak Staś to zniesie:eek: albo inaczej: jak zniosą to pasażerowie:-D

Dzagud dzięki! Kupuję :tak:

toska kilka mam leciało - na pewno się odezwą :tak:
A dokąd lecicie? Nasze wakacje z jesiennych nad morzem przesuwają się w góry wiosną...

toska kilka mam leciało - na pewno się odezwą :tak:
A dokąd lecicie? Nasze wakacje z jesiennych nad morzem przesuwają się w góry wiosną...

my też chcieliśmy jechać nad polskie morze, no ale mamy już listopad i chyba byłoby niefajnie:no: a do wiosny nie mam siły czekać.
Zarezerwowałam dzisiaj Wyspy Zielonego Przylądka, 12 dni:-):-):-)

O kurczę Toska, super wyprawa. Zazdroszczę, więc proszę szybciutko zaraz po powrocie pochwalić się zdjątkami.:tak::-) My to chyba w taką podróż wybierzemy się jak ten totek się trafi.:-(Strasznie dużo wymagam, ale może podwójna kumulacja wystarczy.

reklama
Dziewczynki ostatnio byl temat budzenia sie w nocy i popsucia dzieci. Moja frendzia wczoraj sie spytala czy przez przypadek dziecko nam sie nie popsulo jak zaczeli grzac. No i cos w tym jest. Babka stwierdzila ze jest sucho i za cieplo i dziecku nie dosc ze wysycha sluzowka to jeszcze najnormalniej w swiecie chce sie pic. Co o tym sądzicie?

Efilo
u nas ta teza znalazła potwierdzenie- podczas wyjazdu teściu tak nagrzał dom dla wnusia, że pierwszej nocy o mało nie zostały z nas skwarki (wyłączyliśmy kaloryfer ale niestety docierało do nas jeszcze ciepłe powietrze z kominka), to zaowocowało pobudkami Czarka co dwie godziny na cycusia i ogólnym postękiwaniem i pochrapywaniem. Po powrocie do domu wszystko wróciło do normy bo mamy we własnej sypialni przyjemny chłodek i zdążyliśmy odespać.

Esia współczuję wam tego Piotrusiowego wieczornego zasypiania i podziwiam za cierpliwość - ja po kilku takich wieczorach chyba wyjęłabym młoteczek.. :rofl2:

Anni powodzenia i buziaczki dla Suri!

Niuni
ładnie rośnie twój Szymonek :-):tak:

Melasa gratulacje dla Cudaczka!

Do góry