reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a ja z samego rana w pracy 24go października po namowach koleżanki (nasza sprzątaczka poleciała po test do apteki i męczyły mnie, że mam go zrobić, bo mi się spać chciało i okresu nie było, chociaż tego to często nie miałam wtedy kiedy miał być:-p) - to był już 8my tydzień
a 4go października zaszalałam na imprezie firmowej:zawstydzona/y: gdybym wiedziała...:zawstydzona/y:

reklama
Kachasek, są czerwcówki! Dorotka nas uprzedziła i założyła im wątek, tylko nie wiem czemu nie jako podforum, tylko jako nowy wątek. Nie wiem jak to zmienić i przenieść żeby już się pojawiło takie konkretne podforum, jak jest na każdy miesiąc.

Widzę że sie wam na wspomnienia zebrało to i ja powspominam. Test zrobiłam 16 listopada i to po namowach siostry która po rozmowach przez telefon zaraz wiedziała co jest grane bo ciągle ziewałam. Ja kazde objawy tłumaczyłam czymś innym i to przez gina bo powiedział że bedę miała problem z zajściem w ciąże (podejrzenie PCO), a w sumie w 3 cyklu (w 60 dniu cyklu!) juz sie udało. Najlepsze jest to że na mdłosci mąż dawał mi krople żołądkowe, bo oczywiście wydawało mi się ze nie moge być w ciąży :-D! Do lekarza poszliśmy 20 listopada i widziałam już bijące serduszko to był 8 tydzień. Ach jak fajnie tak powspominać. Chyba troszke będę zazdrościła czerwcówkom 2008... ;-).

Kotek ja mdłości zbytnio na początku nie miałam, więc krople żołądkowe były zbędne, ale przez to zmęczenie codziennie doiłam napije energetyzujące:szok: bo jak tu pracować 12h jak się śpi na stojąco
ja już 25go poszłam do gina i się poryczałam na usg:-)

Kachasek ja to w ciągu dnia jak miałam czas to spałam kilka godzin bo nie wyrabiałam. A i w październiku też zaliczyłam 2 imprezki i potem strasznie sie bałam. No to w sumie juz rok alkoholu nie piję :-D.

Dzagud tak jakos ktoregos dnia zebralo mi sie na sentyment i zalozylam ten wątek:-D

to admin przeniesie i powtanie czewiec 2008:-)

a co do testowanka,to ja moj test zrobilam 27 pazdziernika,5 dni po tym jak @ nie przysz;a:-D

dzien dobry

Cześć, jestem tu nowa.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej brygady.
Ja na początku miałam straszne mdłości, ale myślałam, że wróciły mi problemy z żołądkiem. Zaczęłam nawet brać leki( potem się trzęsłam czy nie zaszkodziłam małemu).Staraliśmy się z mężęm o dzidziusia już jakiś czas już myślałam,że bez leczenia się nie obejdzie, a tu 1-ego listopada test i dwie kreski:)Ale była radość:-)

reklama
Cześć Martitka, witaj na czerwcówkolandzie. Mam nadzieję że nie będziesz "meteorem", który przychodzi, przedstawia się, a potem znika i nigdy więcej się nie udziela.;-)Opowiedz coś o sobie i swoim maluszku.

Do góry