reklama
anni
Fanka BB :)
Kochane....ehhhhh...te wspomnienia.....:-) - rok temu w październiku zrobiłam TEST kóry pokazał dwie różowe kreseczki :-):-):-)
:-) ;-);-) ja za tydzien w piatek...
Kurcze dziewczyny na niemowlakach jest wątek że w słoiczkach gerbera mama 8 miesięcznego chlopca z Gdyni znalezła kawałki szkła! i w dodatku gerber nie wycofuje felernej partii! Teraz to ze wszystkim trzeba uwazać szczególnie jeżeli chodzi o dzieciaczki,
Kotek na go2.pl bardzo duzo o tym pisali. Wlasnie Gerber stwierdzil ze nie wycofa produktu z rynku wiec naprawde uwazajcie!!!
Dzięki Jolka :-) miło, że o mnie pamiętasz. Czytam was codziennie, ale nie zawsze sił starcza na jakieś sensowne stukanie w klawiaturę . Właśnie co wróciłam z Krakowa, wykąpałam Maksa, dałam mu butlę i całusa na "dobranoc" i sama bym się już do łóżka wybrała a to dopiero 21 .Blanes super wiadomości i dobrze, że ty się odezwałaś, bo już o tobie myślałam gdzie się podziewasz ;-)
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
To ja się chyba wyłamię - ja test robiłam 30 września. Tak czekałam na tą ciążę, że ją wyczułam w "tri miga" ;-):-).
A tym Gerberem to mnie podłamałyście - chyba muszę z nich zrezygnować - nie mam zamiaru przecedzać zawartości słoiczków przez sitko
A tym Gerberem to mnie podłamałyście - chyba muszę z nich zrezygnować - nie mam zamiaru przecedzać zawartości słoiczków przez sitko
reklama
No to póki co ja jestem najlepsza z Was, bo mój pierwszy test zrobiłam już 24 września i wyszły 2 krechy. I to był chyba pierwszy tydzień ciąży, bo jak 30tego byłam u lekarza, to pytał czy na pewno dobrze widziałam że kreski są dwie (aż się upewniłam drugim testem zaraz po powrocie do domu), bo on nic nie czuje jeszcze. Test z krwi robiony tego samego dnia wykazał potem że byłam między 2 a 3 tygodniem ciąży. Ech... wspomnienia.
Tak patrzyłam na "przyszłe mamusie" i czerwcówek jeszcze nie ma. Może by je zachęcić i otworzyć im nowe forum??? Co Wy na to?
Tak patrzyłam na "przyszłe mamusie" i czerwcówek jeszcze nie ma. Może by je zachęcić i otworzyć im nowe forum??? Co Wy na to?