Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ale super te piosenki też sie wzruszylam;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Monia miło mi że ktos o mnie myśli buziaczek dla Ciebie i Emulki;-):-).ja tez poslucham jak tylko znajde chwilke... Kotku a swoja droga ostatnio tez o tobie duzo myslalam i nawet ogladalam twoje fotki bo tak jakos "w rece mi wpadly":-);-)
O Monia miło mi że ktos o mnie myśli buziaczek dla Ciebie i Emulki;-):-).
Ja ostatnio nie mam weny do pisania:-(.
Monia-musielismy placic ale byla to mala kwota jakies sto pare dziesiat dolarow w jedna strone na lini Portland-Waszyngton-Kopenhaga-Gdansk, nie pamietam dokladnie, jak znajde to odpisze, lecielismy SAS-em. W Lufthansie tez sie placi cos kolo tego. Jesli chcesz miec basinet to musisz wczesniej zarezerwowac. :-) Jak jeszcze cos moge podpowiedziec to daj znac :-)izka czy mogla bys mi napisac czy musialas placic za bilet dla Alicji czy nie? Bo wiem ze niektorymi liniami nie trzeba placic za dziecko co ma mniej niz 4 miesiace. I napisz prosze ile bilety kosztowaly jakbys mogla. Z gory dzieki!;-):-)