reklama
kachasek
matka-wariatka :)
u nas śliczna pogoda, a mnie łeb boli:-(zaczęłam ściągać mleczko bo weekend w szkole i jakieś małe ilości są w porównaniu do poprzedniego ściągania (tzn jakieś 2 m-ce temu):-( ale to tylko w razie czego, jakby Misiek zgłodniał, jak będę na zajęciach. w przerwach będę przychodziła go nakarmić
E
efilo
Gość
Dziewczynki nie ma mnie i nie będzie jakiś czas.
Nie martwcie się.
Będę za Wami tęsknić
W tajemnicy Wam powiem: zaczynamy budowę.
Nie martwcie się.
Będę za Wami tęsknić
W tajemnicy Wam powiem: zaczynamy budowę.
E
efilo
Gość
Ooo
Dostałam na priva od Olli info że się jednak martwicie. Kochane jesteście!
U nas wszystko w porządku. Zosi odchorowywanie szczepionki było jednodniowe i zaraz przeszło. Mała jest coraz bardziej 'żywotna' w dzień i coraz mi trudniej wygospodarować czas na net zwłaszcza ze względu na powyżej opisaną okoliczność.
Dostałam na priva od Olli info że się jednak martwicie. Kochane jesteście!
U nas wszystko w porządku. Zosi odchorowywanie szczepionki było jednodniowe i zaraz przeszło. Mała jest coraz bardziej 'żywotna' w dzień i coraz mi trudniej wygospodarować czas na net zwłaszcza ze względu na powyżej opisaną okoliczność.
anni
Fanka BB :)
Kachasku Gratki Wilkie - supermenka jestes! Geniuszu jeden - Misiek ma to chyba po Tobie - nawiazuje do pisania nozkami...
Ollu- pisz co u Ciebie...Niestety nic nie moge poradzic...jak mala byla chora to jadla ....
Ollu- pisz co u Ciebie...Niestety nic nie moge poradzic...jak mala byla chora to jadla ....
reklama