reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Hej dziewczyny-to znowu ja i wciaz nie z PL...nie puscili nas, normalnie jaja ze szok :szok::-:)szok::baffled::szok:. Okazalo sie ze moja corka potrzebuje wize na wjazd do Polski!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Przezylam szok na lotnisku. No i nie pojechalismy...ale na szczescie mozemy przebukowac bilety na jakis inny termin i kasa nam nie przepadnie. Juz kombinujemy zeby jeszcze w tym tygodniu pojechac. Okazalo sie ze moge ja "wywiezc" z Ameryki tylko na 3 miesiace a ja mialam zamiar wrocic za 6!!! Na 6 juz potrzebna jest wiza. Wszystko byloby inaczej gdyby miala juz obywatelstwo polskie-ale to zrobimy dopiero w Polsce. Jestem strasznie skolowana, no ale mielismy probe generalna-mala spala przez cala ta szarpanine na lotnisku. Eh ...

Izka no ale numery...dopiero teraz doczytalam! Szok!!!! Dobrze ze piszesz bo czasem ja bym miala taki sam problem. Nie rozumiem tego, przeciez do Pl nie trzeba miec wizy wiec w czym problem??? To nic ze mala ma obywatelstwo tylko amerykanskie ale i tak powinna byc ok bo do pl wiz nie trzeba. Czyzby cos sie zmienilo???? A powiedzmy jakbys jechala tylko na 3 tygodnie to by bylo ok z amerykanskim paszportem? Bo rozumiem ze masz tylko amerykanski dla Alicji a polski dla siebie tak?

Muszę się wygadać. Po raz kolejny widziałam info o tej bandytce, która pobiła swoje 2-miesięczne dziecko. I znowu się trzęsę. Nie rozumiem. Nie rozumiem, czemu świat taki jest, czemu ludzie tacy są. Znam wspaniałych ludzi, którzy nigdy nie będą mieli własnego dziecka. Nie mogą. A takie bydlę może. I ma. I krzywdzi. Nie rozumiem... Szlag mnie trafia, ciśnienie skacze. Chyba bym zabiła...

reklama
Monia-jak jedziesz na 3 tygodnie to nie ma problemu. Wystarczy paszport amerykanski ale jak chcesz byc dluzej niz 90 dni to musisz miec wize!!! Ja dzis zbaranialam. Jade do PL na 6 miesiecy ale zrobilismy maly przekret i zarezerwowalismy bilety na jutro i powrotny na pazdziernik. Do tego czasu zrobimy juz obywatelstwo polskie i z tym momentem nie bedzie juz potrzebowac wizy do PL. Wowczas przebukujemy bilety z pazdziernika na kwiecien. Ja w zyciu nie pomyslalabym ze nie uda mi sie wyjechac z US raczej sa klopoty z wjazdem! No cuda jakies...
Esia-nie denerwuj sie, ja ostatnio tez jak patrzylam na moja niunie to sie zaczelam zastanawiac jak to jest mozliwe ze niektore kobiety wyrzucaja takie dzieci na smietnik...to jest ultra chore i tego nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem...

Do góry