reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Izka no to podstepem ale i tak dopniesz swego! Super! No ja tez bym w zyciu nie przypuszczala ze taki problem moze zaistniec.:szok::baffled: Dobrze wiedziec na przyszlosc choc raczej do pl nie pojade na dluzej niz pare tygodni. Jestem ciekawa jak by to bylo jakbys miala tylko bilet w jedna strone? Tez by byly takie problemy? mam nadzieje ze zanim jutro wylecicie napiszesz nam jeszcze:tak::-). No i koniecznie napisz zaraz z Pl jak poszla podroz i jak Alicja ja zniosla. Mam nadzieje ze bedzie grzeczniutko spac co by mamusia sie nie denerwowala. A twoj maz tez leci czy nie? To caluski i szczesliwej drogi!

Esiu ja stale sie nad tym zastanawiam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused:

reklama
hehe znudził mi sie quinny - zmieniam na tego:
woozek-1.jpeg

a tak serio to ciekawa jestem ile taki kosmos kosztuje.

Chciałam Wam się pochwalić tym razem starszą córą. U Weroniki w przedszkolu co roku kilka razy robią zdjęcia - takie pozowane. Nie tylko na Mikołaja czy karnawał, ale też na początku czy na końcu roku. Fakt, że ta firma która przyjeźdza robi naprawdę śliczne zdjęcia. No i dziś odebrałam... (jakość nie najlepsza, bo to zdjęcie ze zdjęcia, ale nie mogę się powstrzymać, tak mi się podoba, że po prostu muszę Wam pokazać);-):

reklama
Do góry