reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hej!
wróciłam
pewnie nie nadrobię tego, co stworzyłyście:szok: trochę tego jest
poza tym full roboty w domu
jak będę miała chwilkę to zajrzę do was

pochwalę się tylko. że nie wracam na razie do pracy, idę na wychowawczy:tak::-)

reklama
Witaj Kachasku,
właśnie myślałam dziś o Tobie, już się zastanawiałam czy ty tam na stałe nie wyemigrowałaś ;-) Opowiadaj jak było i pochwal się jak Michaś urósł.
I gratuluję pomyślnego rozwiązania sprawy z wychowawczym :-)

Witaj Kachasku :-)
A ja dla odmiany wyjezdzam-dzis pisze do was po raz ostatni ze Stanow :-( Czeka nas straszliwa podroz 5 godzin do Waszyngtonu, potem 8 godzin do Kopenhagi i 1 godzine do Gdanska, uhhhhh...mam nadzieje ze niunia bedzie spala i jakos zniesie ta podroz, mamy wykupiony basinet w SAS-ie ale ten kawalek do Waszyngtonu bedzie u mnie na kolanach, uhhhh...trzymajcie kciuki. W Gdansku bedzie juz na nas czekac cala ekipa :-)
Wyruszamy za 6 godzin :-) Niunia spi a ja mam juz wszystko gotowe, moze sie troche zdrzemne. papa

reklama
Do góry