reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hej dziewczynki

niestety sprawdzily sie przewidywania meteorologow. Dzis od rana pogoda do bani :-(

Zosia chyba to wyczuwa bo ryczy jak najęta. To chyba przez tą kupkę której nie zrobiła od kilku dni. :dry:

reklama
Tak trochę nie w temacie, ale... Jolka, a propos tych problemów Maksa z qpkami. Nie chciałabym zapeszać, ale jemy słoiczki od ponad tygodnia i od 3 dni mamy qpę codziennie (zwykle była co 2-3 dni). Najbardziej Magdzie odpowiada świeże powietrze i czysta pielucha - wtedy kituje najchętniej. ;-) A że zapach jest już... delikatnie mówiąc "zintensywniony" to wczoraj zaaromatyzowała przedszkole Weroniki a dziś sklep.:-D:-D:-D

Dzagud Maks od urodzenia uwielbiał kupować w świeżą pieluchę :-D;-) ale teraz to nawet świeżą gardzi :-:)-:)-(
Myślałam ostatnio, że zacznie znowu sam kupować, a tu nic i znowu dziś czopek w robocie :szok:

hej dziewczyny! wróciłam!!!
jestem przez tydzien u rodziców a tu jes sprawny komputer i internet... więc moge do was zaglądać...

Rzeszów jak stał tak stoi.... tylko teskacza przebudowali;(
Troszke sie wkurzyłam bo zbierałam takie naklejki teskowe co dają zniżke na wszystkie produkty... i to dużą zniżke... a tu sie okazało że w Rzeszowie nie ma tej promocji;( jakbym wiedziała to bym przed wyjazdem coś za to kupila..
Mam kilkanaście naklejek a promocja sie konczy 20stego, więc jak któraś z was to zbiera to moge wysłać poleconym i zdąży to na swoje zakupy wykorzystać.

no... a teraz zobacze wstecz co tam pisałyście ostatnio;)

reklama
Do góry