reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Rysa wózek nas oczarował :-D Może też mojego grata-mutsy zamienię :-D

Dzagud ależ masz śliczne Córki - no napatrzeć się nie mogę! I zdjęcie rzeczywiście śliczne :-)

Dzięki kochane, ale myślę że duża w tym zasługa fotografa.:-D No nie powiem Weronika jest fotogeniczna (bo ma wieeelkie oczy), i od maleństwa jest przyzwyczajona do pozowania do zdjęć, ale dobry fotograf cuda działa.
Olla, wiesz, tak naprawdę to ona nie ma takiego koloru włosów (mówiłam że fotograf), tylko ni to ciemny blond ni to jasny brąz. A na tym zdjęci faktycznie kasztan i aż lśni.:-D:-D

Powiem Ci Monika, że Weronika w zeszłym roku przez pół roku była w innym przedszkolu i tam prawie w ogóle zdjęć nie robili - tylko na karnawał i Mikołaja, ale zupełnie się nie umywały do tych. Tu fotograf ma świetne tła, które podstawia do zdjęć, a do tego, ponieważ ma umowę z naszym przedszkolem, to robi tak, aby nie powtarzać co rok tych samych aranżacji, bo po co komu dwa identyczne zdjęcia, (choć ze starszym dzieckiem). I powiem Ci szczerze że jestem zła, bo przez tę zmianę przedszkola Weronika nie ma takich ładnych zdjęć z zeszłego roku. A ja mam hopla na punkcie zdjęć i zawsze kupuję wszystkie jakie są, choć najtaniej nie kosztują.:-D Zresztą zaraz będę oglądać zdjęcia Weroniki z wycieczki która była we wtorek. Zdjęć jest podobno 400, ale na szczęście robiła je pani swoim aparatem i przegrała mi na pena, więc przynajmniej mam to za darmola.;-)

Mam pytanie do karmiących piersią mam, czuje że mnie rozkłada , pewnie złapałam jakiegos wirusa, napiszcie czym można się leczyc i jaki jest ryzyko ze maly tez sie rozchoruje , wolałabym teo uniknac jasna sprawa.

reklama
Do góry