reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Nie bede kilka dni tu do Was zaglądać:sorry:, chyba że wieczorami uda mi sie zabrać mężusiowi laptopka(z którego teraz awaryjnie pisze przez co jutro pewnie bede niewyspana:dry:;)
W moim komputerze spalił się zasilacz;/:baffled: Też nie miał kiedy...

Czasc dziewczynki kochane!!!Dawno mnie nie bylo bo mi sie dzidzius zepsul i chodzilam przez kilka dni do tylu ...Amelka miala problemy ze spaniem a przedewszystkim z zasypianiem,te nieszczsne raczki jej nie pozwalaly,okladala sie ile wlezie,drapala i urywala uszy. Wczoraj pierwsza cudna nocas ze spiworkiem Swaddleme!Jesli ktorsz Was tez ma takie problemy to polecam to cudo!!!

Śpiworek Becik SWADDLEME!!! HIT z USA! BAWELNA! (231115457) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystkiego naj dla naszych jubilatow!Ciocia Ola caluje mooocno!

udalo mi sie zaglądnąć do Was;)

Olla
Alicja by mnie chyba "zjadła" jakbym sprobowala do takiego czegos ją włożyć...
ona musi miec rączki na wierzchu i na nóżki tyle miejsca żeby mogły kopusiać;)
Jakakolwiek próba owinięcia czymkolwiek ciałka grozi podniesieniem głośnego i długotrwałego alarmu:)

Chciałam jej na noc ddawać cienką czapusie na uszka - bo zagiina sie jej jedno i robi się kłapciaste.... obudzila sie przed chwilką z wielkim płaczem i nawet cyc ją nie mógł uspokoic...
zdjęłam czapuche i od razu poszła spać...
nie wiem co robić z tym uszkiem -kłaapciuszkiem

Olla a jak tam uszko Amelci? Śpiworek fajny i sama z chęcią zamykałabym w takim Cezarego na noc bo się rozkopuje okropnie, ale tak jak u Ryski krzyk byłby pod nienbiosa - już go próbowałam w zwykły kocyk zawijać i nic z tego nie wyszło.

Ryska
- Czarek urodził się z takim zamiętym uszkiem, nic z tym nie robiłam poza uważaniem by sobie nie zaginał kiedy śpi i już prawie się rozprostowało :tak:
Ale pewnie różne mogą być te zamięcia.. a może spróbujesz z opaską?

Witam
Livka ma juz dłuzsze przerwy miedzy drzemkami,gada smieje sie w głos no i domaga sie towarzystwa
DO PRZYJAZDU TATY ZOSTAŁO17 DNI

reklama
Do góry