reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

O Górkach to niewiele mam co opowiadać. Cisza, spokój, kosiarki :-D Zosia na świeżym powietrzu spała w wózku cały dzień. Poza grillowaniem i hardcorową kąpielą w wodzie mineralnej :cool:
Jedyne co sie zdarzylo przez ten czas to miałyśmy akcję 'szerszeń'. Usiadł taki bydlak na Zosi wózku i ja z bojowym okrzykiem z nim walczyłam. A wieczorem podali w wiadomosciach o tych dwóch facetach co nie przeżyli takiego spotkania. Dobrze że Zosia ma w wózku wbudowaną moskitierę. Od tego zajścia nie wypuszczalam jej na dwór bez tego.

Zdjęć z wyjazdu nie ma zbyt wiele ale postaram sie wkleic conieco.

Za to dzisiaj uskuteczniłyśmy akcje stulecia. Zosia była pierwszy raz w kinie. Na Next z Nicolasem Cagem. Ciekawe czy jej się spodobał :-D

reklama
Z tego co wiem, to w większych miastach Multikina w każdą środę o 12, puszczają seans, na który wchodzą rodzice z dzieciaczkami. Światła nie są zupełnie zgaszone, są przewijaki i mokre chusteczki :-)

Dokładnie tak jak napisała Blanes. Seans jest dedykowany dla mam na macierzynskim. Same karmiace babki z placzacymi fotelikami pod pacha :-D Bylo bosko!

No, zwłaszcza z tym czerwonym smoczkiem.;-)
Jak widać moja Madzia podobna jest do obu Maksików, bo sama miała być Maksikiem.:-D

Dziewczyny ja oglądając fotki maleństw stwierdzam, że wszystkie dzieci w niektórych sytuacjach są bardzo do siebie podobne, wydaje mi się że maluchy poprostu robią te same minki i dlatego tak jest-mój Wiktor to podobny czasami i do Madzi i do Maxa, do Eryka do wszystkich normalnie:-)

reklama
Nie wiedziałam że Multikino organizuje takie imprezki - musimy się kiedyś z Czarkiem wybrać :-)

Efilo - mam pytanie o tą kąpiel na wyjeździe - jak to u was wyglądało, zabrałaś dla Zosi wanienkę? Zamierzamy wyjechać z Czarkiem na wieś i nie wiem czy pakować wszystkie akcesoria.:eek:

Do góry