reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Meżuś własnie wyjechał, spędziliśmy razem 3 tygodnie, ale tym razem nie zamierzam beczeć, przyjedzie teraz w październiku, na pewno szybciutko czas zleci i znowu będziemy razem.
Sorga ponadrabiałas dzisiaj, super dzięki Tobie forum dzis nie zdechło ;-).

reklama
Anni wracamy razem do Niemiec po Nowym Roku, chociaż ja kombinuje czy już w październiku nie wyjechać, tylko nie chcę niuni tak ciągnąć w te i z powrotem na święta, a poza tym jeszcze mieszanko mąż musi dla nas poszukać , bo do tej pory mieszkalismy z tesciową iszwagrem i nie było wesoło, a znając życie troszke to potrwa.
Anni poradzisz sobie na pewno a te 10 dni to zleci Ci jakby to był 1 dzień. Ja sama jestem w szoku jak szybko mi czas leci, myslalam ze dzis bede smutna itd. ale nie mialam czasu o tym mysleć bo niunia daje mi tyle radości.

Anni-10 dni to nic, ja bede sama przez 6 miesiecy w Polsce (ja w PL a maz w US) tzn. wlasciwie to kombinujemy i jest coraz lepiej bo maz bedzie do mnie przylatywal co 2 miesiac na 3 tygodnie takze wlasciwie bede 2x 2 miesiace sama :-( Boje sie jak cholera no ale bede miala cala rodzinke do pomocy :-) Czyli wlasciwie mam podobnie do Kotka.

No dziewczynki macie racje - 10 dni to pestka przy was...
dam rade! Poza tym rozlaka od czasu do czasu nie zaszkodzi- mysle:-p
wy tez trzymajcie sie dzielnie!!!

Kotek
- powodzenia z szukaniem mieszkanka. :tak:
My planujemy znalesc wlasnie mieszkanko w te 10 dni hehehe mam nadzieje ze sie uda bo ja mam juz bilety z datami kupione. Znaczy moj wyjezdza wczesniej znajduje mieszkanko my dojezdzamy hehehe zobaczymy jak damy rade w tak krotkim czasie.

Mam pytanie do was dziewczynki - czy wasze pociechy maja podbnie?
Tzn. Moja mala terrorystka - zaczyna chyba coraz lepiej widziec i tak ja wszystko dookla kreci, ze za cholere nie chce spac. Tylko obraca glowka w lewo w prawo az sie boje ze sobie szyje skreci.... I jaki bunt jak ja chce polozyc do lozeczka - matko.:szok:
A ledwo widzi na oczy - i pyskuje przy tym nie milosiernie. Wrzeszczy, krzyczy dokazuje potem dopiero placz - no i nos mama ja caly czas- wedy zadowolona sie smieje pelna gemba - mi rece odpadaja... Prawie zero snu bylo wczoraj.
Tak mi dala w tylek wczoraj, ze az porzucialam dom hehehe - poszlam na basen sie zregenerowac....jakuzzi - hmmm dooobrze bylo.
:-)
Ale co bedzie dzis? az sie boje myslec - choc na szczescie padla i spi - po...nocnym ogladaniu swiata.
o wlasnie sie budzi :szok:

reklama
Anni-moja ma dokladnie tak samo-mala terorystka nachmiast sie budzi i buntuje jak ja do lozeczka odstawiam, tylko na rekach i glowa na wszystkie strony swiata :-) MMMM jakuzzi-fajnie masz :-) Ja wczoraj pojechalam na ciuszki :-) A mezulek siedzial z niunia w domu takze tez sie zrelaksowalam troszke :-) A ile szmatek przywiozlam, hehe :-)

Do góry