reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

izka - no ciuzkow to zazdroszcze- ja nic nie kupuje, bo jeszcze nadwaga:zawstydzona/y:

hehehe no widzisz - czytalam ze to taki wlasnie pierwszy bunt niemowlat i powinny sie dzidzie napatrzec i uspokoic - no u mnie na uspokojenie sie nie zanosi jak na razie:wściekła/y:

:-D:-D:-D

reklama
Witam!!!
Moja Livka w dzien spi najwyzej po pół godziny,na noc zasypia o 22 i spi do 6rano potem cyc i do 9 spi,mogłoby tak juz zostac:-D

Hej dziewczynki
Melduje sie po dwutygodniowej nieobecności. Wyjechalismy w góry a tam zero zasiegu ery i przez to zero netu :wściekła/y: Ale na samym wyjeździe było ekstra. :-)

Czy ktoś w ogóle za nami tęsknił? ;-)

ojj Stesknil sie stesknil Efilo - strasznie pusto tu sie zrbilo bez was... ;-)

Ciesze sie ze wam sie wyjazd udal...

czekamy a fotki i szczegolowa (no moze...tylko troszke) relacje :-)

Anni i jak mija rozłaka z mężem? Czas na pewno szybciutko leci.:-)
Mąz mieszkanko już znalazł, na razie ustnie zaklepał a w poniedziałek jedzie obejrzeć. Bardzo sie cieszę ze tak szybko mu to poszło, ale to w sumie dzieki znajomemu który dał mu namiar.
Efilo pewnie ze tęskiłyśmy za wami ;-).

Ja na szczęście Laury usypiać nie muszę, daję jej smoczek pogłaszczę po policzku i max 30 minut i mała zasypia. Chyba że ma kolke to ja noszę albo bujam na rekach ale to w celu uspokojenia raczej niż uspienia. W dzień spi sporo, przewaznie po kąpieli jest aktywna przez około 3 godziny czyli do 22 i potem śpimy do 9 - 10.

Kotek - kochana - jeszcze do rozlaki mam miesiac;-). Bo Grzes wyjezdza 2 pazdziernika...
hmm napewno sie "wypowiem" na ten temat. :tak: mam nadzieje ze nie bede sie wam za bardzo wyzalac ;-)

Ale ty masz szczescie z tym twim skarbikiem :-)- ja chodze niewyspana. Wciaz w nocy wstaje co 2 gdziny a pobudka o 5, 5 30- juz kilka razy zdarzylo sie Suri spac od 8 wieczr do 2-3 (potem co 2) , ale tylko kilka razy...ojjjj mam nadzieje ze sie to szybko zmieni - bo marze o tym by sie normalnie wyspac. :sorry2:

Anni chyba źle przeczytałam, a wyzalac nam sie mozesz jak najbardziej po to tu jesteśmy.
A co do spania troche źle sformułowałam bo wyszło na to że mała śpi od 22 do 9 non stop a tak nie jest bo oczywiscie w nocy budzi sie co 3 - 4 godziny do karmienia.

reklama
Mój Prosiaczek, też aktywniejszy w dzień, a w nocy śpi od 21/22 do 4 (jak jest wymęczony, a przeważnie jest, jak nie to wstaję jeszcze o 1), a potem do 7, a potem do 10. Generalnie jest fajnie :-), odpukać w niemalowane...

Do góry