reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam serdecznie dziewczyny:D
Niestety nie bardzo mam jak nadganiac bądz pisać z Wami:-( Poprostu Eryk mnie pochłonął i jestem z tym szcześliwa :tak::-D Jest u mnie mama i Kot jeszcze z nami w domku:D
Odezwę się jak troszkę ochłonę, możecie nas oglądać na stronie galerii Eryka

Pozdrawiam serdecznie, myślę o was i gratuluje wszystkim rozpakowanym, nierozpakowane bardzo serdecznie dopinguje i gwarantuję, że warto czekać:))))

reklama
u mnie wszytsko kręci się jeszcze wokół brzuszka. codziennie biegamy na ktg, jutro termin. wskazanie na cc.
na ktg wychodzą od dwóch dni skurcze rzędu 30-55 co objawia się mocnym twardnieniem brzusia i bólami małpowymi.
i wczoraj i dziś położne mówiły,że może się zacząć w każdej chwili i do poniedziałku raczej nie powinnam donosić. ale myślę, że mały uparciuszek z naszego synusia i posiedzi do jutra, bo tak mu się chce ;-)
A Wam jak się zdaje, dotrwam? :-D
buziaki i gratulacje dla wszytskich Mamuś!!!!

tak mi się coś zdaje,bo mi nie przechodzi....
tylko ani czopa, ani odejścia wód póki co....

w kazdym bądź razie 3mam kciuki i w razie gdybyś dzisiaj wylądowała na porodówce, to daj znać:tak:
ja czopa u siebie nie widziałam

Witajcie dziewczynki, ja też jestem mocno zaabsorbowana synkiem. Dziś byliśmy na pierwszym spacerku.

Niuni
- trzymamy kciuki byś jak najszybciej mogła utulić swojego smyka no i oczywiście za szybki i łatwy poród :-):tak:

Sorga ziomuś piękny jest i baaaardzo podobny do Ciebie :-) Ale już taka jest chyba tradycja że synkowie są podobni do mamuś.

Edkao gratulacje i buziaczki powitalne dla Polci!!!

reklama
Ja znów do was zaglądam
niuni ja jak znalazłam sie na porodówce to też miałam tylko bóle i nie odszedł mi wcale czop.Dopiero na porodówce i odszedł razem z wodami płodowymi.
3mam za Ciebie mocno kciuki aby jeszcze dziś w nocy tuliła swoją malutką kruszynkę.

Do góry