reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hey dziewczyny ja na chwilke chcę pochwalic się moja księzniczką, dzisiaj wyszłysmy ze szpitala czujemy się dobrze, oprocz tego że jestem zmęczona (śpię po 4 godziny na dobę). Oto nasz skarb najdroższy i oczywiście córeczka tatusia (uroda po nim szczególnie włoski)

http://img254.imageshack.us/my.php?image=pict0013no8.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam prosbe poki nie zwariuje i nie rozwale kompa!!!!Jak wstawic tego cholernego sowacza se strony Smyka...robie niby jak trzeba j jak pissza ale nie pokazuje siie!!! a ja juz tu do glowy dostaje no!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patrycja nie wariuj:no:;-) i nie bardzo ci pomogę, bo mi się wstawił bez problemu
Kotek córa śliczna, a włoski ma świetne... i te rzęsy...:tak:

Kotek śliczności :tak:
Dzagud nie denerwuj się bo pokarm stracisz, wszystko będzie w porządku i to sobie powtarzaj

No Kotek, gratulacje! Rzeczywiście Księżniczka piękna i ma sploty niczym dorosła:-D Zawsze myślałam że moje Panny są owłosione, ale Twoja Córa bije je całkowicie!

Efilo, u mnie dziś mijają dwa tygodnie i wciąż leci. Nie są to jakieś zabójcze ilości, raczej plamienie, ale są dni kiedy poleci ni z tego ni z owego jakaś większa ilość. Właściwie już powoli przechodzę na wkładkę i mam nadzieję że wystarczy i nie chluśnie mi nagle gdzieś na środku ulicy.:baffled: Przy Weronice plamiłam chyba ze 4 tygodnie, ale faktycznie te 6 tygodnie to może się zdarzyć. Mam jednak nadzieję że tym razem mnie to ominie.

Patrycja, ja też zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją i jakoś wyszło. Może kod nie ten co trzeba zamieszczasz? Bo tam są dwa.

Dziewczynki szukam prezentu na roczek dla chrzesniaka i nie wiem co kupic znalazlam na allegro cos takiego czy to sie nadaje a moze macie jakis inny pomysl prosze o pomoc :-) bujak

Pycia calkiem fajny ten bujaczek:-)
A swoja droga mam roczniaka i cholera trudno jej dogodzic...:angry:Wszystko na 5 min...Ale taki bujak fajna sprawa bo posluzy na dluzej:tak:

reklama
Dziewczynki ja tez rozdwojona melduje sie poslusznie ;-)

Moje szczescie - zmienilismy imie ;-) Sayuri (Suri) przyszlo na swiat w piatek o 17:15... po 6 godzinnym oxytocynowym porodzie - ufff....

a tu fotki ;-)

Do góry