reklama
Czeeeeeść Kochane Mamuśki!!!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale teraz na dobre nie mam internetu :-( i będę mieć dopiero za jakieś dwa tygodnie. Póki co łączę się z wami przez komórkę, co wymaga nie lada cierpliwości :dull:. U nas wszystko dobrze Maks jest przekochany, na razie staramy się do siebie dotrzeć, co nie zawsze wychodzi, ale ogólnie jest super. Mam nadzieje, że o mnie nie zapomniałyście;-). Odezwę się za kilka dni. Buźka dla Was wszystkich i naszych nowych maluszków.
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale teraz na dobre nie mam internetu :-( i będę mieć dopiero za jakieś dwa tygodnie. Póki co łączę się z wami przez komórkę, co wymaga nie lada cierpliwości :dull:. U nas wszystko dobrze Maks jest przekochany, na razie staramy się do siebie dotrzeć, co nie zawsze wychodzi, ale ogólnie jest super. Mam nadzieje, że o mnie nie zapomniałyście;-). Odezwę się za kilka dni. Buźka dla Was wszystkich i naszych nowych maluszków.
Blanesiku, tęsknimy, wracaj jak najszybciej...:-)
Ja mam już 3 rodzaje smoczków - Avent, Canpol i teraz Nuk. No i na razie Nuk wygrywa w konkurencji "długość utrzymania smoka w buzi".
Ale wiecie co, moja Weronika jest cudowna! Zajmuje się siostrą baaaardzo. Teraz Magda wyspana po spacerze (śpi tyle ile jesteśmy na dworze) - zaczęła już swoje jazdy pt. "Matka dawaj cyca - najlepiej non stop - albo trzymaj na ręku a ja będę spać". Więc wsadziłam ją do leżaczka - bujaczka, a Weronika siedzi sobie na krześle obok niej, ogląda bajkę i jak Magda tylko zrobi minę na płacz lub kwęknie, to Weronika ją buja. A ja sobie siedzę przy kompie i odpoczywam...
Jolka a jak Junior reaguje na Maksa?
Ja mam już 3 rodzaje smoczków - Avent, Canpol i teraz Nuk. No i na razie Nuk wygrywa w konkurencji "długość utrzymania smoka w buzi".
Ale wiecie co, moja Weronika jest cudowna! Zajmuje się siostrą baaaardzo. Teraz Magda wyspana po spacerze (śpi tyle ile jesteśmy na dworze) - zaczęła już swoje jazdy pt. "Matka dawaj cyca - najlepiej non stop - albo trzymaj na ręku a ja będę spać". Więc wsadziłam ją do leżaczka - bujaczka, a Weronika siedzi sobie na krześle obok niej, ogląda bajkę i jak Magda tylko zrobi minę na płacz lub kwęknie, to Weronika ją buja. A ja sobie siedzę przy kompie i odpoczywam...
Jolka a jak Junior reaguje na Maksa?
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dzagud jest dobrze, myślałam że będzie gorzej. Junior jest moim głównym pomocnikiem przynosi smoka, pieluchy, chusteczki, o co go poproszę a nawet wynosi zużyte pieluchy poza tym jak Maksiu się odkryje to on go przykrywa. Jest kochany. Jeszcze nie miałam sceny zazdrości, ale staram się mu poświęcać czas jak Maksiu śpi, tak żeby nie poczuł się odrzucony
Witajcie Dziewczątka, oświadczam uroczyście ze 17.06.07 o 12.45 przyszla na swiat silami natury moja coreczka POLA, 56 cm i 3600 waga / urodzilam niedzielnego cudnego leniucha/
termin z USG - na 18.06 - czyli niemal idealnie
usciski dla Wszystkich
termin z USG - na 18.06 - czyli niemal idealnie
usciski dla Wszystkich
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Edkao-wielkie gratulacje!!!!
Witamy Pole na naszym swiecie:-)
Witamy Pole na naszym swiecie:-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Edkao ogromne gratulacje