reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotek ogromne gratulacje !!!!!
30 min to chyba jakiś rekord :-D:tak::-D

Efilo trzymaj się z tym karmieniem - jestem z Tobą !!! U mnie po CC nawał pojawił sie w 6 dobie...koszmar....dwa razy masowała mnie położna - ból na maxa...
A brodawki do tej pory bolą jak Zuzia łapie.....

reklama
Kotek, gratulacje! Myślałam, że to mnie szybko poszło, ale takiego expresu to tu jeszcze nie było! Super! Niech się Laura zdrowo chowa!

Witajcie dziewczynki,
wróciliśmy właśnie do domku, czujemy się bardzo dobrze.
Wszystkim które się zdążyły rozpakować gratuluję i życzę szybkiego powrotu z maluchami do domku.

A oto moje słoneczko:

Kochane Mamusie!

Chcialam Wam bardzo pogratulowac i zyczyc wszystkiego najcudowniejszego dla Was i Waszych cudnych Maluszkow (przejzalam caly watek,wszystkie czerwcowe dzidzie sa sliczne!).Tym ktore sie jeszcze nie rozdwoily zycze szybkiego, pomyslnego porodu i duzo zdrowka dla czerwcowkowych bejbikow.
Niewiem czy ktoras z Was mnie jeszcze pamieta.Bylam z Wami na samym poczatku, ale niestety moje szczescie skonczylo sie w 8 tyg ciazy:(
Teraz zaczelam starania na nowo i odliczam dni do testu ciazowego.Mam wielkie nadzieje na bycie Marcoweczka 2008.

jeszcze raz pozdrawiam mmmmmocno!
agatka

Szopka, witaj! A już chciałam Ci słać SMSka:-D. Szybko Was wypuścili - widzę, że tendencja szybkiego outowania kobitek nadal się utrzymuje.:baffled: W końcu zapomniałam spytać gdzie rodziłaś - na Solcu? Napisz coś jak poród i wrażenia.

A Czaruś śliczny!:-D

Agatkaa - witaj! Z całego serca życzę Ci powodzenia i pomyślnego końca w Marcu 2008.

Kotek ale poszlo Ci ekspresowo...Tylko innym zyczyc takich porodow...:-) No i Laura-sliczne imie :-)

Szopka sliczna dziadzia i jaka opalona :-)

Szopka, witaj! A już chciałam Ci słać SMSka:-D. Szybko Was wypuścili - widzę, że tendencja szybkiego outowania kobitek nadal się utrzymuje.:baffled: W końcu zapomniałam spytać gdzie rodziłaś - na Solcu? Napisz coś jak poród i wrażenia.

Dzagud
rodziłam na Karowej - miałam farta, że trafiłam na wyjątkowo spokojny dzień i mnie przyjęli z czego jestem bardzo zadowolona.Sala pojedyńcza, poród rodzinny, położna trafiła mi się świetna (razem z moim mężem tworzyli udany duet, ale naprawdę bardzo mi oboje pomogli). Poród opiszę jak się trochę pozbieram ze wszystkim w domku, ale niebawem to chyba nastąpi bo mały grzeczny jak aniołek - dużo je i dużo śpi. Wyszliśmy po 2 dobach, bo zarówno ze mną jak i z Czarkiem było wszystko cacy, no a kobietek do rodzenia jest mnóstwo więc miejsca długo bez potrzeby się nie zajmuje na Karowej.

reklama
Do góry