reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
dzisiaj o 4tej urodziła Kotek - Laura ma 52 cm i waży 3220 :-) urodziła w 30 min :tak:
(szczęściara:tak:)
Dzagud dziękuję bardzo:-)

Dziewczyny - ja juz jestem u kresu wytrzymalosci:wściekła/y:Dzis bylam na ktg na starynkiewicza - wyszlo ok, maja przyjecia do piatku i powinni mnie przyjac w 7 dobie po terminie ale lekarka powiedziala, ze jak nie mam tam lekarza to powinnam szukac innego szpitala na ktg bo nie bedzie dla mnie miejsca. I jeszcze bezczelnie skomentowala fakt, ze chodzilam prywatnie do lekarza ktory nie pracuje w szpitalu:szok:Wiec obdzwonilam wszystkie szpitale w wawie - oczywiscie nigdzie miejsc nie ma. W koncu umowilam sie na ktg jutro na inflancka - tam teoretycznie tez klada w 7 dobie po TP. Pewnie jutro uslysze, ze nic z tego...To co ja mam do cholery zrobic!!!!

Fantazja - no to nie zazdroszcze - mnie tez juz szlak trafia bo kilka falsywych alarmow i nic, a ty tu jeszczemusisz sie uzerac z ta idiotyczna sluzba zdrowia. nie zazdroszcze:no:

Ja proponuje tak - kup sobie dzis herbatke z lisci malin wypij dosc sporo i...i na tym mi sie pomysly koncza. Ja dzis kupuje heratke - dawno mi sie skonczyla i wypijam chyba cala paczke. ;-):-D:-D:-D

Sprobuj z tym szpitalem jutro - przeciez musza do cholery cie przyjac - musisz byc monitorowana w razie czego. Co za system...poprostu rob im awanture...bo po dobroci sie nie da widac.:dry:

powodzenia ;-) :tak:

Przepraszam że znów do was zaglądam i wcinam się.
Ale fantazja musząCię w każdym jednym szpitalu przyjąć bo nie daj Bóg(puk puk w niemalowane) coś się zacznie dziać z dzidziusia tętnem to kogo później będziesz miała obwiniać ten tylko szpital który nie udzielił Ci pomocy i nie zrobił KTG.
Więc jak nie można po dobroci ze służbą zdrowia to więc na chama trzeba sie stawiać tam do nich.

dlatego jutro jade na inflancka i tam sie uczepie. Jesli w piatek mnie nie przyjma (maja zwyczaj przyjmowac do 7 dobie po TP) to zazadam zaswiadczenia na pismie i wskazania co dalej.

dlatego jutro jade na inflancka i tam sie uczepie. Jesli w piatek mnie nie przyjma (maja zwyczaj przyjmowac do 7 dobie po TP) to zazadam zaswiadczenia na pismie i wskazania co dalej.

Dokładnie fantazja jak Cię nie będą chcieli przyjąć to żądaj to na piśmie i pytaj się więc gdzie masz iść rodzić lub czekać na poród.
A moim zdaniem to jest ich zasrany [przepraszam że tak się wyrażę] obowiązek kobietę ciężarną przyjąć na oddział jeśli jest już po terminie.

Fantazja-zgadzam sie z Rybcia. Moja siostre tez tak splawiali w kazdym szpitalu i o maly wlos... nie chce nawet konczyc, juz jest w domu ze zdrowym synkiem ale to tylko dzieki "bezczelnosci" mojej mamy, ktora za ktoryms razem jak uslyszala "niech panie wroca do domu" zrobila totalna awanture. Ja nie wiem co sie dzieje, ale im sie nie chce przyjmowac ludzi i pracowac, wola nic nie robic, a babki gdzie? pod plot? Trzymaj sie kochana i nie poddawaj, czasami niestety trzeba "na chama".

A ja bede rodzic w sobote o 7:30 am czyli 16:30 polskiego czasu (no chyba ze niunia sie szybciej zdecyduje, czop mi odchodzi na calego wiec kto wie). Ciesze sie ze mam juz ten termin wywolania, bo zawsze wiem ze najwyzej tydzien przenosze :-)

Kotek-jestes niesamowita!!! Expres dziewczyna!!! Buziaki i gratulacje :-)

reklama
Witajcie Kochane

Strasznie za Wami tęsknię, ale jeden taki mały szkrab mnie nie dopuszcza do komputera. TO dopiero szósta doba i jestem jeszcze troszkę padnięta. Poza tym mam problemy z karmieniem i się cały czas zamartwiam :-(

Pozdrawiam Was gorąco, gratuluję rozpakowanym i życzę udanych szybkich porodów dwupaczkom!

Do góry