reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jola najprawdopodobniej jutro wyjdzi ebo z Maksiem lepiej:-D:-):laugh2::-)

gozdziczku, ja generalnie nie mam nikogo kto by jechal z daleka, wiec zawsze moge grzecznie przeprosic i wyprosic. Nie jestem w stanie się tym przejąć, raczej mysle że bede chciala calemu swiatu pokazać nasz najwiekszy skarb, a jak to sie ulozy to zobaczymy.

reklama
mnie generalnie też sie tak zdawało, dopóki nie słyszałam jak "świeżo upieczone mamy " się zachowują po porodzie, sa bardzo zazdrosne o swoje dzieci, to też jest jakiś syndrom tak jak przed porodem jest syndrom gniazda tak ten nie wiem jak sie nazywa:confused:, ale tu matka przesadnie chroni swoje maleństwo i tak sie dzieje w pierwszych tygodniach , ja mam nadzieje ze mnie to nie dotknie, aczkolwiek się przejełam :baffled: przez te zapowiedzi przyjazdów ...

Goździczek ja już zapowiedziałam wszystkim, że damy znać jak się mały urodzi i damy znać kiedy będziemy gotowi na odwiedziny gości, myślę że jakiś tydzień, dwa wizyty nie będą pożądane, ale to się okaże ile czasu będziemy potrzebować by dojść do sił i zapoznać się na spokojnie z synkiem- jakoś większość rodzinki to rozumie, a ci którzy będą bardzo uparci dostaną wersję o tym że pediatra zakazał przez pierwsze tygodnie przyjmowania gości ;-):cool:

przesylam dla Was serdeczne pozdrowionka od Jolci.Maks ma jeszcze zoltaczke wiec kisza sie w szpitalu,ale juz jest lepiej:-):-):-):-)

Jolcia czekamy na Was

sms od Kachaska
pierwsze dni mijają w szpitalu,fototerapie skonczylismy-zoltaczka,antybiotyk jeszcze 4-5 dni-infekcja drog moczowych,potem zobaczymy co dalej,bo jest podejrzenie krwawienia do nadnerza(wczesniej byla mowa o wodonerczu,ale to sie okaze)tak wiec najweselej nie jest,poza tym jest dobrze,pozdrow wszystkie dziewczyny,buziaki

Kachasku trzymajcie sie cieplutko i szybko do nas wracajcie,mam nadzieje ze szybko sie poprawi i bedziecie cieszyc sie sobą w domciu
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Sorga trzymam kciuki najmocniej jak się da.
Kachasek dużo zdrówka dla Ciebie i Michałka trzymajcie się dzielnie i wracajcie szybciutko.
Jola za Ciebie i Maksia też kciuki zaciśnięte.

Do góry