reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jeju dziewczyny bardzo dziekuje za mile słowa zachęty i życzenia:p soki ze taka niemrawa na forum jestem, ja po prostu już tylko czekam na to moje dziecie kochane...:tak:;-)

reklama
Dorotko dla Joli i Maksia pozdrowienia i życzenia by się nie dawali szpitalnej depresji ;-)

Sorga ty się dzisiaj wyśpij porządnie, a jutro lekki obiadek zjedz i niech się dzieje! Szyjka niech się okaże gładziutka, mięciutka i króciótka by Eryk wystrzelił jak korek od szampana. :blink::-)

Ciekawe jak tam Monia sobie radzi... Trzymamy nadal kciuki.

Hej dziewczyny-od Moni nie mam jeszcze wiesci, jak tylko dostane sms-a to ntychmiast przekaze :-) Trzymam mocno kciuki za Monie, Sorge-to tak w kolejnosci rodzenia :-) Pozdrowienia dla Joli i Maksa!

Sorga jeszcze troszkę i doczekasz się Twego dzieciątka kochanego :-).

Niedługo moja wymarzona data dobiega końca jaka szkoda, dziś to juz na pewno nie urodzę :-(. Trudno teraz pozostaje mi tylko czekać na jak najszybsze rozpakowanie ;-).

Kotek-doczekasz sie, wszystkie sie doczekamy :-) Moja siostra jest juz w szpitalu, jak podejrzewalam. Lekarz zrobil USG i stwierdzil, ze dziecko wazy 4500 gram!!!! Zapytal, czy moja siostra jest wytrzymala na bol...no odpowiedz byla oczywista, ze nie! Jutro ma ustawiona cesarke. Nie wiem tylko czemu tak dlugo czekali i tak upasli tego dzidziusia, przeciez z taka waga to malo kto zdecydowalaby sie na rodzenie naturalne ( no a na pewno nie osoba 160 cm). W Redlowie jej powiedzieli, ze dziecko wazy 3500 i jest male, oj ciezka sprawa bo nie wiadomo komu wierzyc, ale jutro jak sie urodzi to bedzie mozna zweryfikowac.

Iza nie no twoja siostra to już ma chyba naprawdę dosyć tej ciąży. Wiesz co do tej wagi to bym tak na 100% nie wierzyła, lekarze często się mylą. Skoro w Redłowie podali 3500 a w Wejherowie 4500 to powiedzmy że będzie tak po środku 4000g. Ale na szczęście jutro już urodzi i to jest najważniejsze trzymam kciuki za nią i za maleństwo :-).

Kotek-dzieki, no ja tez juz bym chciala zeby ona urodzila, dziewczyna sie juz wyczekala jak malo kto, najgorsze ze ciagle sie wydawalo ze to juz i to nastawienie chyba ja tylko zmeczylo psychicznie.

reklama

Sorga
powodzenia!!!!
Ja tez juz nie mam sily na forum buszowac,jestem zrezygnowana...ale myslami jestem z Wami caly czas (obiecuje :)) ,trzymam kciuki i kibicuje wszystkm!!!

A jeszcze napomkne o brzuszku bo jak domniemam juz wszystkim opadl,a mi tak dziwnie bo brzuch u gory pod sam nos a na dole po kolana...moze mala taka wielka? eeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh :(((((((((((((((

Do góry