reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Sorga - powodzenia kochana. Moge tylko tyle powiedziec - bo wiem, ze jestes juz na wyczerpaniu, ale moze dzis....;-)

Ja juz swira dostaje powoli. Od 2 dni normalnie mam jakies dziwne bole - nawet powtarzaly sie co jakis czas, jedne silniejsze, inne mniej (takie klucie w srodku) nie mowiac ze rozrywalo mi pachwiny i tak przed 2 bite dni. i kurcze dzis jakos przestalo na razie - cholercia nooo...
tez juz mnie to meczy bo albo wte albo wewte...ogolnie samopoczucie do d...

no nic...czekamy dalej...:baffled:

Sorga mam nadzieję że niedługo dostaniemy wiadomośc że urodziłaś ;-).

Anni ja też się niecierpliwię chociaż mam jeszcze trochę czasu, ale powoli też zaczynam świrować. Byle ból czy ukłucie a już mi się wydaje że cos sie ruszyło. Idę dzisiaj do dentysty na przegląd może powiem żeby dała mi coś co być może przyspieszy w jakis sposób ten poród? :-D ;-)

A ja tez juz mam dosc...Zero zero zero objawow...Jutro rano jade na ktg...A nastroj mam dzis wyjatkowo lzawy...I jak ktos mnie spyta czemu jeszcze nie urodzilam to normalnie posle wiazanke...

Ja juz swira dostaje powoli. Od 2 dni normalnie mam jakies dziwne bole - nawet powtarzaly sie co jakis czas, jedne silniejsze, inne mniej (takie klucie w srodku) nie mowiac ze rozrywalo mi pachwiny i tak przed 2 bite dni. i kurcze dzis jakos przestalo na razie - cholercia nooo...
tez juz mnie to meczy bo albo wte albo wewte...ogolnie samopoczucie do d...

no nic...czekamy dalej...:baffled:

Anii ja takie bole mialam w poniedzialek
wtorek,sroda praktycznie nic
a dzis od rana znowu mnie boli
i jakas brazowawa wydzielina na majtkach
swira zaraz dostane
dobrze ze na 14.30 jade do gina

No hehehe Dorotko ja widze, ze my tu niektore do grona "zeswirowanych ciezarowek" predzej dolaczymy nic "rozdwojonych" :-D:-D:-D
Ja juz jestem jedna noga w tym pierwszym klubie.

powodzenia u gina!;-)

No hehehe Dorotko ja widze, ze my tu niektore do grona "zeswirowanych ciezarowek" predzej dolaczymy nic "rozdwojonych" :-D:-D:-D
Ja juz jestem jedna noga w tym pierwszym klubie.

powodzenia u gina!;-)

nie dziekuje
a swoja droga to masz racje,szybciej bedziemy zeswirowane niz rozdwojone
juz i tak tak mam ze moge zaczac plakac potem smieje sie jak glupia,nie mowiac o tym ze z super humoru lapie mega dolki
to juz 1 stadium swirowania normalnie:baffled::baffled::sorry2:

Dorotko powodzenia na wizycie i daj znać co gin stwierdził o tych bólach.

I ja doła łapię w te upały, brzuch mam wrażenie że od dwóch dni waży dwa razy więcej - ciężko z nim siedzieć, stać i spać :dry:

Jeszcze dzień i mnie też do wariatkowa na 100% wywiozą:szok::szok::szok:
Co się porobiło z tymi naszymi maluchami, bunt jakiś czy co? Ja normalnie zero oznak, jakieś niby bóle wczoraj miałam leciutkie, ale to raczej nie to...:no:
Dzieciaki co jest grane????:confused::confused::confused:

reklama
mi wczoraj ginka powiedziała,że wszytsko tak pięknie pozamykane,że by sie nie zdziwiła jakbym i w pierwszym tyg. lipca nie miała objawów.... :szok:

Do góry