dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
wstalam, piję kawke- bez mleka, zjadłam śniadanko i zaraz jadę na ktg ... chociaż to pewnie i tak nic nie zmieni:-(biorę torbe na wszelki ale nie ma we mnie wiary że cokolwiek :-(buuu
Sorga powodzenia:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wstalam, piję kawke- bez mleka, zjadłam śniadanko i zaraz jadę na ktg ... chociaż to pewnie i tak nic nie zmieni:-(biorę torbe na wszelki ale nie ma we mnie wiary że cokolwiek :-(buuu
Ja juz swira dostaje powoli. Od 2 dni normalnie mam jakies dziwne bole - nawet powtarzaly sie co jakis czas, jedne silniejsze, inne mniej (takie klucie w srodku) nie mowiac ze rozrywalo mi pachwiny i tak przed 2 bite dni. i kurcze dzis jakos przestalo na razie - cholercia nooo...
tez juz mnie to meczy bo albo wte albo wewte...ogolnie samopoczucie do d...
no nic...czekamy dalej...
No hehehe Dorotko ja widze, ze my tu niektore do grona "zeswirowanych ciezarowek" predzej dolaczymy nic "rozdwojonych"
Ja juz jestem jedna noga w tym pierwszym klubie.
powodzenia u gina!;-)