reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiu pa pa i czekamy tu na Ciebie i może już maleństwo po drugiej stronie brzuszka:tak:.
Sorga dziekuję za info, super że Blanes dziś wychodzi i Maksiu daj jej troszke pospać przed wyjściem:tak:.
Jola mam nadzieję że niedługo tez do nas zawita z powrotem.;-)
Sorga a jak dzis u Ciebie jakby nie było teraz Twoja kolej:tak::-).

reklama
O Matko, tylko dwa dni, a ja myślałam że nie nadgonię. Język mi wisi do pasa od tego czytania na czas.;-)
My już w domku, bo tyle jest porodów, że wyganiają ze szpitala po dwóch dniach. Moja Mała też ma lekką żółtaczkę, ale w wysokości nie kwalifikującej do pozostania (poniżej 10, więc co to jest w porównaniu do Maksa Jolki!). Ale dziś chyba też jakaś umęczona jest wydarzeniami i powrotem do domu i śpi non stop - albo i ta żółtaczka daje jej się we znaki trochę. Mnie też już zaczyna się nawał pokarmowy i piersi bolą. Staram się odsysać trochę chociaż.
A Blanes też widzę że miała przejścia bidulka. Każda coś musi przejść jak widać.
A Maksik super facecik. :-D

Dzagud i Madzia witajcie z powrotem!! I opisuj jak wszystko się potoczyło, bo tyle wiemy że szybko dosyć...:-) A w datę trafiłaś chyba tą najmniej pożądaną?:-D

Kotku, Luka niby moja kolej ale Eryk ma na ten temat własne zdanie... już sobie dzisiaj poryczałm i wczoraj też normalnie hormony mnie rozbijają:-:)zawstydzona/y::wściekła/y: jutro jade na ktg i chyba bede błagać żeby mi wywołali bo ja już tak nie moge tkwić zawieszona :no: normalnie jakieś załamanie mam :(

Dzagud witamy !!! i buziaki przesyłamy:blink::-)

Hej, podobno strasznie duzo rodzacych i strasznie duzo przeterminowanych-takie wiesci mam od siostry, ktora jest juz calkiem zalamana, bo znow nie urodzila...mam nadzieje ze to nie jest dziedziczne. Juz wszyscy sa strasznie zmeczeni jej ciaza, a ona sama ma serdecznie dosc. Lekarze wciaz nie chca wywolac (moze dlatego ze cesarka na zyczenie kosztuje 2000 zl-a jesli taka prawda to nie ciekawi ci lekarze, a raczej biznesmeni). Mam nadzieje ze wy nie traficie na takie paskudne uklady. Tak mi troche smutno na to co od niej uslyszalam :-(

Sorga wytrzymaj kochana jeszcze momencik. Wspaniała nagroda -Eryczek już się tam szykuje do wyjścia, pewnie chce się ładnie zaokrąglić na buzi by powitać rodziców najsłodszym uśmiechem. :tak:

Izka ja jak byłam w sobotę na ktg to usłyszałam to samo o nawale rodzących i przepełnieniu na porodówkach, pewnie fala upałów ma na to jakiś wpływ.

Szopka-no wlasnie, moze upaly i do tego strajk, czesc nie pracuje normalnie i jest kryzys. Ale moja siostra mowila ze jest masa dziewczyn w 43 tygodniu, wykonczone psychicznie, no bo ile mozna...

Sorga - ja tez juz bliska zalamania jestem choc mi do terminu jeszcze 2 dni zostaly...
no a z tym przepelnieniem to super wiesci, nie ma co:wściekła/y: to pewnie mnie odesla i trafie na szpital gdzie za rodzinny trza bedzie bulic...a mnie najzwyczajniej nie stac:-(

reklama
Do góry